Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 2. joulukuuta 2017

Lähetäänkö reissuun?

No johan tässä aamupäivä kuluikin kellarissa perunoita pakatessa ja niitä torille kuskatessa, ja on tällä viikolla ollut pari muutakin työpäivää, että johan tuota joutais.. Lähe mukkaan!

Ekaks lomakamat pakattiin poikasen kanssa, jonka olin luvannut viedä syyslomalla jonnekin. Kun tiesin kaverini perheineen majailevan Aurinkorannikolla ja pitävän joogakurssia just syyslomaviikolla, niin ei kauaa tarvinnut matkakohdetta miettiä. Tarjolla oli poikaselle samanikäistä (ja mulle samanhenkistä) seuraa, joogaa, aurinkoa ja uimista, eipähän sitä paljon muuta lomalla kaipaa.

Ja vaikka joogakurssi oli kutistunut yhteen osanottajaan, siivooja vei vahingossa kännykän laturin pesulaan, odotetiin bussia väärässä kadunkulmassa, hotellin uima-allas ei ollut auki (koska eihän kukaan nyt lokakuussa enää ui!) ja aamupala oli kutistunut sesongin ulkopuolella pelkkään paahtoleipään ilman päällisiä ja tuoremehuun, saatiin kunnon ukkoskuuro ja kolmena päivänä satoi vettä (ekaa kertaa puoleen vuoteen), niin silti joogattiin joka päivä, käytiin meressä keinumassa aalloilla, syötiin hyvin, vietettiin kivaa, naurettiin, saatiin vähän väriä pintaan, pääsin käymään ihanassa shiatsuhoidossa ja lapsi skuuttaamassa, ostettiin jätskitötteröitä, ja ennenkaikkea nautittiin lomasta ja lämmöstä.

2 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Hienoa! Ihana postaus, ei turhasta kannata valittaa. - Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Vianna kirjoitti...

Kiitos Anneli, näinhän se menee, asenne ratkaisee :o)