Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 1. elokuuta 2017

Heinäkuun tulkintaVAIN ITSE TIEDÄN OMAN POLKUNI ASKELMAT. (Mutta tiedänkö tietäväni..?) Tämä on niin kaunis ja puhutteleva kortti, mulle se kertoo omaan sisimpäänsä luottamisesta, omassa voimassa pysymisestä, kuinka jokaisessa meissä on valo ja jumaluus, seuraavalle tasolle nouseminen, vihkimys, katse tähtiin!, unelmat voikin toteutua ja kaikki on mahdollista.

***

Maljojen 6 - Mielihyvä. -himo, nautinto, mielihyvä seksuaalisissa suhteissa, rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto, tunteiden uusiutuminen-

"Tämä kortti kutsuu sinua antautumaan omien tunteidesi rikkaudelle. Saatat kokea sen hyppynä veteen. Se on kuin jäätynyttä odotusta siitä, että tiedät sukeltavasi syvälle. Tiedät häviäväsi, päästäväsi irti jostain. Kun nouset jälleen pintaan, olet vahvistunut ja virkistynyt. Tapahtuu kuoleminen ja uudelleensyntyminen. Riskin ottamisesta on tuloksena syvällinen tunne-elämän puhdistuminen ja uusiutuminen. Menneisyyden kaipuuta, viattomuutta, lapsenomaista jakamista. Voi olla että elät liikaakin menneisyydessä."

"Nauti nyt kaikesta, mitä elämä sinulle antaa. Se on paras tapa osoittaa kiitollisuuttasi.
Pidätkö kiinni vanhoista uskomuksistasi, josta estävät sinua nauttimasta mielihyvän tunteista?"
 
Vahvistuksena vielä: "Olen nyt valmis kohtaamaan kumppanin, jonka kanssa voin kaikilla tasoilla jakaa rakkauden ilot." 

Ja voi että olenkin nauttinut kaikesta mitä elämä on antanut! Ja kyllä, olen valmis!

***

Unessa myyn akvaariotarvikkeita, yhdessä altaassa on iso sammakko joka näyttää isoa vaaleeta kieltä. Seuraavaksi myyn juureksia ahtaassa käytävässä, ja sitten olen katsomassa ratsastuskilpailuja, joku ratsastaa isolla hevosella, huudan "kädet alas". Pihalla on Ferrari lehtien peitossa, siellä lymyää jo vuosia sitten kuollut isä. -- Ota tästäkin unesta nyt selvää.. En oikein osannut tulkita sitä sillon heti enkä osaa näköjään vieläkään.

Ei kommentteja: