Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 31. elokuuta 2017

Elokuun tulkinta


OTAN VASTAAN LAHJAT, MYÖS NÄKYMÄTTÖMÄT
Työni kantaa hedelmää
Luota! Molemminpuolinen luottamus "ne syö kädestä"
Vastaanota, avaudu näkymättömälle

--------------------

Sauvojen 4 - Täydentyminen
täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus, rohkeat ratkaisut, rakkauden puhdistuminen

Tämä kortti kuvaa täyttymystä ja tyytyväisyyttä sekä uusien asioiden aloittamista. Vanha täytyy saada päätökseen ennenkuin uusi voi alkaa. Kortti kuvastaa myös positiivista vastuun ottamista.

"Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensin siitä, että vakiintunut tilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesti. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys. Kun teet parhaasi ja nautit siitä, mitä teet, voit tuntea tyytyväisyyttä ja rauhaa. Nyt sinun on todella aika nauttia aikaansaannoksistasi ja myös tehdä aivan uudenlaisia, raikkaita aloitteita ja suunnitelmia. Kortti saattaa viitata myös uuden ihmissuhteen aloittamiseen. Sitä ennen kaikki vanha on selvitettävä. Jos pidät jostain ihmisestä, näytä se hänelle. Toimi ylipäätään yhdessä sellaisten ihmisten kanssa, joista pidät ja joiden kanssa tunnet olosi kotoisaksi.

Mitkä asiat täytyy saada selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi? Osaatko päästää irti menneestä?
Juhlin elämää!!!
 
Vanhan loppuunsaattaminen vapauttaa minut aloittamaan uutta."

--------------------

Unessa avoimet ovet jossain, ollaan kaverin kanssa yhdessä, halaillaan ja päätetään että ollaan yhdessä. Siellä on niiden äiti ja joku työpaja jossa on koirien rodunjalostusta. En jaksa kuunnella. laitan ostokset kukkapenkkiin odottelemaan, kamerankin. Nähdään kaverin kanssa ruokatauolla, käydään kattoon kukkia. Kamera on outo, siinä on eri muistikortti, kaverin lapset on lainanneet sitä, kysyn missä mun muistikortti on, kuulemma tallessa, saan sen mutta se on ihan mutkalla. Yritän kattoo kuvia siitä, siinä on jotain kuvia missä mun lapset on pieniä ja mummujen selostus kuuluu taustalla: "neljä päivää häistä eli tässä on jo joulukuu.." Sanon että vien kortin johonkin missä ottavat talteen kaikki kuvat. Kello napsahtaa kahdeksan ja uni sanoo: "siltä varalta että sulla on meno johonkin.."

Ei kommentteja: