Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 25. heinäkuuta 2017

Parasta just nyt


Mansikat
Vasta ihan ensimmäiset muutamat omasta pellosta on syöty ja myöty, mutta aa että ne on hyviä! Isoja, makeita, luomua. Rastaatkin tykkää, ja etanat. Huomenna taas poimimispäivä. Italialaiset syö kuulemma mansikat balsamicon kanssa, ööö tuota, mieluummin lorautan päälle kermaa jos jotain lisukkeita pitää olla. Mutta parasta ihan sellaisenaan.


Villasukat
Kolme jo valmiina, kaksi tekeillä. Ihme juttu tämä neuloosi, mulla ei ole vuosikausiin tai oikeestaan ikinä tehnyt mieli kutoa (virallisesti siis neuloa) mitään (en osaa, en jaksa, tylsää, hartiat menee jumiin, miks mulla on kaks jalkaa, jne..), sitten saapui kutova kokkipoika ja nyt on kaikki viileät kesäillat olleet täynnä lankoja ja puikkojen kilkettä.


Uiminen
Edelleen kesän ihan kaikkein parhautta. Tänäänkin sateisen mutta hikisen työpäivän päätteeksi hipsin rantaan. Polku lammelle on sateen takia ihan mutainen, mutta tänäänpä mun uima-autfittiin kuului kumpparit. En ole koskaan uinut avannossa, mutta varmaan ihan samanlainen fiilis sielläkin: hui ku kylmää, älä pysähdy, hengitä, hengitä.. Ja jälkeenpäin tuntuu niiiin hyvältä.

Ei kommentteja: