Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 26. toukokuuta 2016

On on


(No pöh, nyt nää kuvat on mitä sattuu, yritin siirtää niitä kännykästä tänne kun ei kamera kulje töissä matkassa joka hetki)

Mutta että: Meillä on päästy oikeisiin töihin! On levitetty kompostia, on kerätty kiviä auringonpaahteessa, on hikoiltu melkein silmät päästä, on saatu väriä naamaan ja käsivarsiin, ja niskat jumiin. On hommattu puutarhajyrsijä, on pyydetty tarjous kasvihuoneesta, on ulkoilutettu taimia, on siirretty kaikki 17 kappaletta talven jäljiltä hengissä ollutta valkosipulia pois pellolta ihan vaan kasvimaan reunaan. On aloitettu uusi "harrastus" nuorison kanssa, on rentouduttu riippumatossa, on uitettu varpaita jääkylmässä vedessä. On aiottu siivota sisällä, on harmiteltu kun ne ensimmäiset apukädet peru tulonsa, on vekslattu kalenteria että saatais kaikki halukkaat apulaiset mahtumaan, ensi viikolla heitä tuleekin kokonaista kolme kappaletta. On saatu vähän sadetta, tekee hyvää luonnolle, ja nyt on vielä saatu kevyt kesäflunssa (varpaiden uittamisella ei ole mitään tekemistä sen kanssa, flunssa oli ensin..). Tästä se taas lähtee, kesä ja kasvukausi. Aika ihanaa..!

2 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Paljon olette saaneet jo paljon aikaiseksi. Kevät on kyllä aktiivista aikaa. On kiva toteuttaa talven aikana syntyneitä ideoita. - Toivottavasti flunssasi menee nopeasti ohi.

Vianna kirjoitti...

Flunssa olikin lähes päivässä ohi, ja selkäkin on saanut hetken levätä kivihommista. Vielä meillä kuitenkin puuhaa riittää :o)