Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 13. marraskuuta 2015

Nastat alle!

Synttäripäivän aamuna heräsin kirkkauteen, ja nyt on pari päivää maisema näyttänyt ihmeen valoisalta. Loskaahan tuo tietty on, mutta vähän valkoisempaa kuin ilman. Tuli kiire vaihtaa edes pariin autoon talvitasut alle, ja samantien piti mennä kenkäkauppaan. Ipanalle tarpeeksi isot talvikumpparit, lapselle lämpimät vähän pitempivartiset lenkkarit, ja mulle nastakengät. Nyt iskikin ongelma, kun tarvin myös sellaset vähän hienommat mutta silti lämpimät kauppakengät, nastoilla kun ei viitsi kaupan lattialla rapistella. Mistään ei vain löydy sieviä varrellisia kenkiä kokoa 42 (vähintään!), sillä tietty niihin pitää mahtua kahdet villasukat, ja tilaa varsinkin leveyssuunnassa pitää olla riittävästi. No, jospa saataisiin nastakelejäkin tälle talvelle, ettei hankinta mennyt ihan hukkaan..

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Onnittelut jälkikäteen synttärien johdosta!

Ja ooh, teillä on jo maa valkoisena! Täällä senkun vettä tihuttelee vaan. Mä mietin täällä myös noita vaateasioita, lapset tarttis kenkää ja takkia ja mitä lie kaikkea. Kun sais aikaan katella tarpeet ja sitten mennä sinne kauppaan...

Huopalintu kirjoitti...

Teillä on jo lunta! No vähän pohjoisempana taisitkin asustella. Mulla oli kans just synttärit :) Onnittelut sinulle! Minä tilasin yhdet talvikengät verkkokaupasta ja toiset löysin SPR:n kirppikseltä. Toivottavasti löydät jostain hyvät kengät ennen kunnon talvea.

Vianna kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Onnea Huopalinnullekin, me ollaankin näköjään ihan melkein tarkalleen samanikäisiä!

Hanget on kasvaneet vielä lisää, toivottavasti pysyykin ettei tuu "metri loskaa" -kelejä.. Mutta joo, kaupungissa viikonloppuna oli ihan mustaa..

Kauppakengät on vieläkin hakusessa, jospa ne jostain löytyy :o)

Häivähdys kirjoitti...

Ihania kuvia! Tykkään tästä vuodenajasta ja nuo kaksi alinta kuvastavat sitä oikein hyvin :)