Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Se on "kesä" nyt!


Lomailevat lapset on suurimmaksi osaksi viettäneet kesän ekan viikon mummulassa. Me on tehty töitä. Nyt on kaikki muut pellolla jo kasvamassa paitsi muutamat kukat, kaikki kasvimaan asukit sekä mansikan rivivälinurmi (ja itse asiassa muutama rivi itse mansikkaakin). Alkaa olla jo melkoisen voittajafiilis!


Osa lomailijoista tuli jo bussilla kotiin kesävieraita mukanaan, loput tulee huomenna kesävieraita mukanaan. Huomenna tulee myös ensimmäiset apukädet (ranskalaiset), ja kalenteri näyttää että ainakin elokuun loppuun asti meillä majailee koko ajan yhdestä viiteen vapaaehtoistyöntekijää, plus päälle sitten vielä ne kesävieraat..


On tehty taas hieman talonsisäistä muuttoliikettä, jotta huoneita vapautuu muiden käyttöön. On myös yritetty hieman raivata romuja, mutta se projekti on kyllä vielä pahasti vaiheessa. Tästä lähtien talo pidetään asuttavassa kunnossa yhteisvoimin ja ruoka-ajat on oltava suht säännölliset. Onneksi meillä on oma kokki!


Kesäkelit antaa vielä odotuttaa itseään. Paikallinen sääennustus kertoo, että juhannuksen alla olis viime vuoden tapaan pakkasta, jussin jälkeen pari hellepäivää, heinäkuun 9. päivän jälkeen vasta lämpenee ja elokuu on lämmin. Jospa ei kuitenkaan satais ihan joka päivä, kuten tähän asti on melkeinpä tehnyt.

Ei kommentteja: