Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 22. toukokuuta 2015

KylässäTyöt on alkaneet. Tai paremminkin kalenterin mukaan voisi luulla että peltotyöt on jo pitkällä, mutta meillä on ollut niin sateista ettei puhettakaan menemisestä pellolle traktorin tai minkään pienemmänkään härvelin kanssa. Ajateltiin ettei se niin päivän päälle ole, katottiin sääennusteesta sopiva päivä (kotona sateista ja viileää, kohteessa aurinkoista ja lämmintä), ja hurautettiin päivänmittaisille treffeille ihan Jyväskylään asti. Aamusta suorinta tietä Pandan kautta perille, vierailu Toivolan vanhalla pihalla, kahvila Muistossa lounas, päivän kohokohtana Viherlandia (!!), ja auto täynnä vihreyttä oikein piiiitkän mutkan kautta kotiin. Kierrettiin kaikki pikkutiet, poimittiin muutama kätkö, iltapalaeväät syötiin huvimajassa järven rannalla (olikohan Tervossa?), ja oltiin kotona jo ennen auringonlaskua. Tervetuloa arki ja työt, meillä on akut ladattu!

6 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Oijoi, kuulostaapa kivalta minilomalta. Tuo on kivaa tuossa elämäntavassa ja uravalinnassa, että ei ole "kellon kanssa" elämäänsä elettävä. ♥

Vianna kirjoitti...

Se onkin kyllä ehdottomasti yksi tämän "ammatin" parhaista puolista!

Katri-Maija kirjoitti...

Mukava loma ja tuo Muisto on mun lempparikahvila Jyppilässä. Tsemppiä vaan sorvin ääreen, tästä se taas lähtee!

Vianna kirjoitti...

Kiitti! Alkaa nämä kellonympärityöpäivät tuntua kropassa, onneksi niitä ei ole joka päivä.. Ja Muisto on enää muisto vain.. Oli kyllä kiva paikka!

Maija/Taajamafarmari kirjoitti...

Miniloma voi olla hyvinkin rentouttava, vähän kuin olisi pulahtanut avantoon.

Vianna kirjoitti...

Pitääpä joskus pulahtaa avantoonkin :o)