Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Taas otti ja lähti

..lapasesta? No katotaan, miten käy.. Ensin päässä käväisi ajatus pienestä lisätilasta keittiöön. Sais sinne korkeat kaapit, joihin mahtuisi kaikki pienet keittiökoneet sekä pullot, purnukat ja tietysti kierrätysroskat. Sitten ihan välähti, että meillähän on tila jo olemassa, ei tarvi kuin yhden seinän rakentaa, niin hyvä tulee. Ja kaupan päälle saadaan kätevämpi saunan pukuhuone, nykyisellään on hieman epäkäytännöllinen. Siitä syntyi the suunnitelma:


Ja sitten ei olekaan jäljellä enää kuin toteutus.. Ei kait siinä, kaapit veks, lattiasta kaakelit veks, uudet tilalle, väliseinä, ja sitten kaappien rakentaminen ja asentaminen paikoilleen. Pikku projekti.. Eilen saatiin se jo nytkäytettyä käyntiin. Mää en mitään ennen-kuvia kehtaa ees näyttää, on meinaan niin karseeta kateltavaa. Mutta illalla näytti jo ihan pikkuhimppusen paremmalta, yläkaapit oli jo tyhjennetty ja heivattu pois, ja seinästä ja katosta melkein kaikki loput paneelit kertaalleen maalattu (siis ne oli aiemmin jo maalattu niin paljon kuin pystyi kun yläkaapit oli kattoon asti).


Tänään haaveilen siirtäväni ton varajääkaapin(!) pois kolostaan ja maalaavani ikkunaseinän vielä maalaamattomat paneelit. On vähän kiirusta koko päivä niin katotaan saanko tehtyä. Sitten seuraavaks pitäs tyhjentää nuo kaapit, enkä kyllä käsitä mihin saan ängettyä kaiken sen roinan mitä ne on syöneet.. Siinä on siivouskaappi, Miehen metsästyskamppeet ja asekaappi tuolla yhen kaapin sisällä, ja sitten sitä sekalaista pullo-, purkki- & keittiökamaa. Pitäs ensin saada raivattua roinaa muualta talosta pois, että mahtuis kaapin sisällöt purkamaan esille. Nyt tuossa ulko-ovella just onkin lähössä taas iso kasa tavaraa kirppikselle, en käsitä miten ne romut ei yhtään vähene vaikka muka koko ajan niitä hävitän..

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ihanaa puuhaa! Tosin onneks toi kaikki suurempi roudailu on meiltä jo ohi... ;) Tsemppiä remppaan!

Vianna kirjoitti...

Kiitos! Onhan se ihanaa, mutta on siinä hommaakin.. Mutta silti pitää koko ajan olla jotain muka remppaamassa, kumma on ihmismieli :o)