Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 7. marraskuuta 2013

Keittiönmetsästystä
Nyt meillä metsästetään sellaista ihan oikeeta keittiötä, missä saisi tehdä elintarvikkeita myyntiin. Pari kandidaattia olisi kiikarissa, huomenissa selvinnee pääseekö niihin puuhastelemaan, ja jos niin millä hinnalla. Ja keittiötähän me tarvitaan siihen, että saataisiin tyhjennettyä pakastimista viime kesän marjat ja muutettua ne hilloiksi, mehuiksi sekä marmeladikarkeiksi. Eka testierä karkkeja tehtiin viime viikolla, ja ne meni kyllä niiiin hyvin "kaupaksi", että ajateltiin ihan oikeesti tehdä niitä myyntiin asti.

Ja sitten kun tuotteet on tehtyinä, pitää ne tietysti saada markkinoitua kuluttajille. Olen yrittänyt bongailla kaikenlaisia joulumyyjäisiä ym. tapahtumia. Jotkut sanoo että ollaan ihan liian myöhässä, ja jotkut taas ei ole edes vielä ilmoittaneet tapahtumistaan. Nyt näyttäis muutamat markkinat olevan sopivasti lähellä, mutta me taidetaan oikeesti olla liian myöhässä, sillä ensimmäiset olisi jo viikon päästä lauantaina. Ehditäänkö tilata sokerit, varata keittiövuoro, saada tuotteita valmiiksi asti, tehdä etiketit ymymym.. Yritys on ainakin kova, katotaas kuin äijän käy :o)

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Millaista keittiötä haette? Meillä on navetassa turhan panttina suurtauskeittiöstä poistettu hyväkuntoinen kaapisto tasoineen, jotain laatikoita siinä on. Voin ottaa kuvia ja laittaa sähköpostiin. Hinta on todennäköisesti edullinen, kunhan saadaan pois.
Päijät-Häme on sijainti.

Vianna kirjoitti...

Laita toki kuvia tulemaan!