Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 23. elokuuta 2011

Koppi

"Sanko, luuta ja moppi, siivotkaa tämä sotkuinen koppi."


Eipä sitä oikein voi kutsua kodinhoitohuoneeksi, tai yleensä miksikään huoneeksi, kun mitat on 1,6 x 2,8 metriä. Eikä siellä oikein mitään kodinhoitotoimiakaan harjoiteta, pestään vaan pyykkiä ja joskus kuivatellaan pyyhkeitä kuivurissa. Kuvissa näkymättömiin jää vielä ulko-ovi ja pieni, kapea ikkuna, jotka sijaitsevat pyykkitornia vastapäätä.


Joku on ahkeroinut. Pyykkikoppi on vihdoin siivottu lattiasta kattoon. Kolmeen vuoteen siellä ei olekaan tehty muuta kuin heitetty sekalaista tavaraa ovesta sisään ja välillä ulko-ovesta ulos, pesty pyykkiä, sekä silloin tällöin imuroitu lattiaa sen verran mitä sitä on kasojen alta näkyvissä ollut. Kuljetin kopista pois kaikenlaista, mm. muovipussillisen erilaisia köysiä, pari sylillistä heppakamaa, ämpärillisen kiviä ja kääpiä, sekä kaikki meidän siivouskamppeet jotka nekin on majailleet juuri täällä. Tyhjensin "pukuhuoneesta" yhden kaapin siivouskomeroksi, johan nyt on luksusta!


Nämä (ihanan keltaiset) raivauksenjälkeiset kuvat saavat toimia ennen-kuvina, sillä pyykkikopin siivouksen lomassa pääkopassa surrasi hurjasti kaikenlaisia pieniä muutosajatuksia. Saappaat nähä saadaanko niitä toteutettua ja milloin.

1 kommentti:

kesän taikaa kirjoitti...

Paljon tuntui mahtuvan pieneen tilaan. Tuollainen vimmainen siivoustuuli saisi puhaltaa tännekin asti.