Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 19. helmikuuta 2024

No nyt on





No nyt on aika alkanut ottamaan vähän isompia harppauksia, ja taas jonkunlainen flow löytynyt elämään. Lisää kivoja suunnitelmia syntyy, ja pikkuhiljaa ne alkaa konkretisoitumaankin. Työrintamalla kaikki mukavasti, ihania yhteistyöjuttuja kehitteillä, Montenegroon kolmetoista(!) paikkaa varattu. Se mihin edelleen kaipaan inspiraatiota ja tsemppiä on kodin raivaus ja siivous.

No nyt on päästy lumitöihin. On saatu riittävästi lunta tälle talvelle ja ehkä jo seuraavallekin. Olikin semmonen myräkkä että auto hautautui hankeen ikkunoita myöten keskelle pihatietä, ja aurausmies ei päässyt kolaamaan koko pihaa ennenku saatiin kaivettua käsipelillä auto esiin ja reitti autopaikalle asti. Onneksi tajusin jo perjantaina siirtää lauantain joogatunnit toiseen ajankohtaan.
 
No nyt on mulla omat lumikengät! Löysin ne torista, ja ne on vähän pienemmät ja kevyemmät ku nuo edelliset, jotenkin tuntuu ketterämmiltä (vaikka itse en olekaan mitenkään pienempi ja kevyempi). Ja kun on kahdet lumikengät niin on päästy poikasen kanssa yhdessä metsiin reittejä tekemään - tosin nythän ne pitää tehdä uudelleen lumimyrskyn jäljiltä.

No nyt on kissat päässeet nukkumaan auringonläikissä ja nauttimaan lämmöstä. Eilen kun oli mahtavan aurinkoinen keli niin käytettiin Totoroa ulkoilemassa, se kun on nyt leikattu niin voi turvallisin mielin päästää sen valloittamaan itselleen reviiriä. Toivon että se osaa pysyä suht pihapiirissä kunhan oikea kevät tulee ja ulkoilukausi alkaa, kiipeilköön vaikka noissa puissa.

No nyt on aika siirtyä tästä koneen ääreltä oikeisiin hommiin. Ohjelmassa on tämän viikon joogien suunnittelua, sekä kevyttä siivousta kun huomenna ja ylihuomenna tulee kavereita kylään, kakunkin ajattelin heille loihtia. Ja syödäkin jotain tänäänkin pitää, ja ulkona tietysti käydä kun on jo noin lauhaa vaikka lumihiutaleita vähän leijaileekin.

Ei kommentteja: