Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 25. maaliskuuta 2019

Mennyttä ja tulevaa

Perjantaiaamuna seitsemän jälkeen sain tekstiviestin, että voinko mennä pitämään aamujoogatunnin kun ope on estynyt. Mikäpä siinä, olin muutenkin menossa aamujoogaan, tosin opiskelijan ominaisuudessa. Nytpä oon päässyt ohjaamaan myös ryhmää jossa itse normaalisti joogaan, hauskaa!

Yks pikkuneiti oli taas mummun luona viikonloppukylässä, paitsi lauantaina muutaman tunnin kotonaan kun kävin ottamassa omaa aikaa lightfulness-miniretriitissä. Tuuli oli viikonloppuna hurja ja keli plussalla, kaikki vaatteet litsläts-märkiä muutaman tunnin ulkoilun jäljiltä. Ostettiin uudet kurahanskat. Iltapalaksi pikkuneiti halusi kukkakaalia ja kauramaitoa, tämmösiä herkkuja tässä mummulassa on tarjolla. Aamupalaksi paistettiin banaanilettuja ja leivottiin korvapuusteja.

Sain viimein aikaiseksi varattua majoitukset puuttuville öille tulevaan palautumis- & joogareissuun. Tosin paluumatka on vielä kokonaan miettimättä, mistä ja millon, ja jos sen toisen retriitin jälkeen jään vielä johonkin niin siihen ei vielä majoituksiakaan ole olemassa. Mutta kylläpä ne varmasti hoituu.

Pari vvuuffauspyyntöäkin on jo tulevalle kesälle tullut, sieltä ne peltotyömietteetkin pikkuhiljaa mieleen hiipii. Siemenet pitäis varmaan kohta tilata. Muuta ei oikein vielä voi tehdä, lunta on ja riittää tänäkin talvena tavalliseen tapaan.

Kännykän laturi ei suostu yhtäkkiä enää lataamaan. Siinäpä on ihmettelemistä kun erimerkkisellä laturilla ei supercharge toimi ja akun täyteenlataus kestää moniamonia tunteja..

Eilen tanssitunnilla harjoiteltiin taas keppitanssia. Sekin on hauskaa kun vuosien (ehkä 10 vuotta saman open tunnilla) harrastamisen jälkeen löytyykin jotain ihan uutta. Vähän aivojumppaa.

Ei kommentteja: