Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 1. tammikuuta 2018

Joulukuun "tulkinta" plus hyvä neuvo


Tälleen vuodenvaihteessa on vielä kesken kuluvan vuoden unien katselu, ja ihan samanlaiselta päättömältä hulinalta näyttää kuin menneenkin vuoden unet. Joulukuun unta en tähän aio ollenkaan kirjoittaa, koska en saanut siitä mitään irti (niinkuin en lähes mistään muistakaan vuoden unista..), mutta sen sanon että viime yönä näkemäni tulevan elokuun uni sai kyllä vuoden alkamaan erittäin hyvissä fiiliksissä ja hymyn huulille pitkäksi aikaa ;o)

Myös tälle vuodelle pyysin tytärtä nostamaan tarotkortit, vaikka niistäkään en oikein osaa saada mitään irti. Kaijan opaskortit opastaa niin ikään tänä vuonna, lisäksi olen nostanut Keepers of the light -kortteja, ja sit meillä on sellanen porukka jossa yhdessä katellaan sekä näitä unia että nostellaan kortteja, sieltäkin tulee siis yhdenlaiset "opastukset".. Ai liikaa vai, no jaa, ehkäpä, mut nyt mennään näillä.

Menneen joulukuun Kaijan kaunis opaskortti sanoo:

LÖYDÄN VOIMAPAIKKANI. ASETUN RETRIITTIIN.

Ja toden totta, nyt jälkeenpäin katsottuna koko joulukuu on ollutkin sellaista hyvällä tavalla itseensä käpertymistä, lepoa, akkujen latausta, talviunta. Jotenkin kovin juhlava tuo kortin kuva myöskin on. Valon juhla, pimeän väistyminen.

Kaijahan sai hiljattain aivoverenvuodon ja on vielä sairaalassa toipumassa, joten muistetaan lähettää Kaijalle oikein paljon enkeleitä"Tänään Rakasta itseäsi, helli, hellitä ja vain ole. Ei tarvitse pyrkiä mihinkään tai yrittää mitään.

Millaista on levätä olemisessa? Olla täydellinen juuri sellaisena kuin juuri nyt olet? Mitä tapahtuu, jos päästät irti kaikesta mitä pitää tai ei pidä olla, jopa kaikista unelmista, haaveista ja toiveista? Onkin vain tämä hetki ja lepääminen siinä. Tämä hetki juuri sellaisena kuin se on."

Ei kommentteja: