Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 29. maaliskuuta 2016

Alpakan kanssa patikassa


Tokana kurssipäivänä päästiin ulkoilemaan. Mukaan otettiin kolme alpakkaherrasmiestä ja pari repullista eväitä sekä ihmisille että eläimille. Keli oli mitä keväisin, aurinko paistoi lämpimästi, tuuli kuitenkin tuiverteli aika raa'asti, joten vaatetta sai olla lämpimästi päällä. Testailtiin uutta mahdolllista patikkareittiä kylän keskustan läpi joenrantaan, ja oli kyllä tosi kiva välillä retkeillä ihmisten rakentamassa maisemassa. Luontoreittejäkin heillä on tarjolla, mutta nyt ei menty metsään ettei alpakat olis liukastelleet. Kyllä muuten ohiajavat autot hiljenteli vauhtia ja ihmisten päät kääntyili, ei taida liian usein liikenteessä alpakoita näkyä :o)

3 kommenttia:

Hannah kirjoitti...

Ihanaiset alpakat! Voin vain arvata autoilijoiden reaktiot ja päiden kääntyilemisen:)

Markanpilkkuja Myytippa kirjoitti...

Hienoa, että tällaisia kursseja järjestetään! Ihan piti tilan sivuihin tutustua tarkemmin. Alpakka on niin hurmaavan ja houkuttelevan näköinen otus, joten kyllähän tuollaisen varmaan jokainen haluaisi pihan koristeeksi. Aivan mahtavaa, että ihmiset pääsevät tällä tavalla tutustumaan eläimeen ja sen hoitoon ja toteamaan, että sopiiko eläin sittenkään sinne omaan pihaan. ;)
Ajatuksen tasolla itsekkin vähän väliä sorrun miettimään, että haluan meille kanoja ja lampaita ja... Onneksi on nuo hevoset, jotka pudottavat maan pinnalle, että kyllä niissäkin on ihan tarpeeksi hoidettavaa. Hevosten kanssa olen ollut koko ikäni tekemisissä, jopa elantoa tienannut, joten niiden hoito on sentään tuttua. Enhän mä tiedä kanoista tai lampaista oikeastaan mitään, saati sitten alpakoista.. Ne tulisi siis vain hommattua, koska siihen olisi meillä mahdollisuus ja on niin söpöjä.. Kyllä se on vaan pää pidettävä kylmänä, että ei meille lisäää elukoita. ;-D Tai ehkä joskus kanoja.. Pidettäisköhän jossain kanakurssi. :,D

Vianna kirjoitti...

Ollan me oltu hieno näky :o)

Nuo alpakat on kyllä niin söpöjä. Olenkin tosi tyytyväinen että kurssille tuli lähdettyä, näin sitä vaan oppii kaikenlaista. Aika iso kynnys on ottaa mikä tahansa eläin, jota ei voi reissuun napata mukaan samalla tavalla kuin koiraa tai kissoja. Nyt kun alpakka on pyyhitty haavelistalta yli, on siellä kuitenkin vielä just ne kanat, ja ehkä lampaat, vuohet, ponit, aasi..... Kanakurssi olis kyllä hyvä!