Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 26. tammikuuta 2016

Haahuilua ja haaveilua


Täällä podetaan edelleen matkakuumetta! Yritän kovasti jaksaa sinne huhtikuulle, mutta ihan oikeesti tässä odotellessa alkaa tuntua elämä liian toimettomalta. Matkalla ollessa aika kuluu aina liiankin nopeasti, ja tietty se suunnittelukin vie oman aikansa. Matkustamisen sijaan olen yrittänyt haalia kaikenlaista tekemistä tähän pysähtyneisyyteen. Aamupäivisin meditoin arkkienkeleiden kanssa, viikonloppuna alkaa viiden viikon unelmointikurssi, ja maaliskuussa mennään Ukon kanssa tutustumaan alpakoiden sielunelämään. Intouduin myöskin suunnittelemaan lukion luokkakokousta tälle keväälle, siinä onkin mukavasti hommaa. Lisäksi lapsia täytyy kuskata viikottain kylälle ja kaupunkiin. Siltikin tuota luppoaikaa tuntuu olevan enemmän kuin tarpeeksi. Joten ei kun tekemään suuria suunnitelmia tulevaisuutta silmällä pitäen..

3 kommenttia:

Katri-Maija kirjoitti...

Mä näin viime yönä unta, että voitin arvonnassa äkkiloman Teneriffalle, mutta en päässyt lähtemään, kun passi olikin vanha. Nyyh. Nauti nyt haahuilusta, kun ei ole kiire mihkään. Kohta taas on! ;)

Anneli A kirjoitti...

On kiva kun on jotakin mitä odottaa. Matkat ovat kyllä mukavia; me olimme viime viikon Kanarialla ja oli tosi mukavaa; lämmintä ja aurinkoista. Laittelen kuvia lähiaikoina blogiini. Mukavaa tammikuun loppua!

Vianna kirjoitti...

Kiitos kamut!

Onkin tärkeetä pitää passi aina voimassa! Ja odotan kyllä jo innolla sitä ihanaa kiirettäkin :o)

Matkat on mukavia. Maltan sinne huhtikuulle :o)