Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 10. heinäkuuta 2015

RetkelläTässä työn lomassa on tullut ehdittyä retkeilläkin. Yksi kunnon eväsretki tehtiin isohkolla porukalla, ja yksi sateisen harmaa aamupäivä käytettiin ajelemalla rannalta toiselle etsien kivoja kuvauskohteita. Sain jo aiemmin niin rakentavaa kritiikkiä mun kuvista (siis neuvojahan ne tietysti on), etten taida enää uskaltaa näyttää mun kuvia yhtään kellekään.. No, pääasia kait että ite tykkää kuvata, ja omasta mielestä joskus onnistuu jopa ihan hyvän kuvan ottamaan. En kyllä jaksais opetellakaan mitään kameran säätöjä tms, mutta silti on niin paljon opittavaa ihan muussakin kuvausjutuissa, rajauksessa, sommittelussa ja sen sellasissa. Mitään photoshoppaamista en jaksa edes ajatella, vaikka siihenkin sais ihan ilmasia oppitunteja iltaisin. On kuulkaa niin paljon muutakin hommaa..

2 kommenttia:

Hannah kirjoitti...

Kuvistasi välittyy suloisesti retkimeininki! Hiukan samanmoisella ajelulla olin eilen mieheni kanssa, ja vettä tuli kuin saavista... Eihän siinä voinut kuin nauraa näille kesäsäille:)
Minäkin kameran ja kuvaamisen viemä otan rennosti tuon tekniikkapuolen... Käytäntö opettaa myös huikeesti, joten annathan kameran vaan laulaa. Ihanaa kesän jatkoa!

Vianna kirjoitti...

Kiitos! Saishan sitä varmaan kulumaan hetken jos toisenkin jos yrittäis opetella kaiken mitä opeteltavissa on, mutta toisaalta ne hetket voi käyttää muuhunkin ja näpsytellä kuvat kortille ilman suurempaa pään vaivaamista. Laiska oon :o) Kesää odotellessa!