Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 7. helmikuuta 2015

Maha kasvaa syödessä

..vai oliko se nälkä..? No enivei, eipä ne perjantaivapaat mulle sitten ihan riittäneetkään, vaan otin vähän ommaa lommaa ja lennähdin tänne Euroopan etelänurkalle nauttimaan valosta ja toivon mukaan vähän lämpöisimmistä keleistä kuin mitä kotona olis tarjolla. Mies hoitaa sillä välin lapset ja kodin ja kaiken, ja mä oon siitä hurjan kiitollinen. *sydän*


On kyllä ihan puhtaasti opintomatka tämä, olen hyvin reippaasti poistunut omalta mukavuusalueeltani. Lähteä nyt ihan yksin reissaamaan, hullua.. Mä en muista että olisin ikinä käynyt missään yksin, ja nyt sitten kokonainen loma, eikä edes mikään pakettimatka, vaan ihan ite oon suunnitellut aikataulut ja asumiset ja muut. Mutta tässäpä sitä on aikaa "opintomatkalla" opetella ajattelemaan etupäässä vain itseä, aika kummallinen ajatus. (Onneks on skype ja jotenkuten toimiva netti :o)


Mutta varmasti tekee tosi hyvää tämmönen pieni tauko arjesta, ja Miehellekin tekee hyvää välillä huolehtia kaikista asioista, toivottavasti oppii hänkin jotain tällä välin. Ja varmasti pieni erossaolo tekee pelkästään hyvää meidän parisuhteelle, meillä kun on yhteisen kodin lisäksi myös yhteinen työ, ja vapaa-aikakin vietetään yleensä enimmäkseen yhdessä.


Toivon mukaan saan napattua täältä muutaman aurinkoisen kuvan, ja tekniset ongelmat on ohi kun palaan kotiin, niin saan niitä laiteltua vähän näytillekin. Valoa ja hulluja päähänpistoja viikonloppuusi! (Ja nytpä niitä kuvia on sitten vihdoin tarjolla.)

2 kommenttia:

Pelaguu kirjoitti...

Oi että kuulostaa juuri niin ihanalta ja ihanan rohkealta kuin se voi vain olla.... Aivan uskomattoman mahtavalta kuulostaa tämä matkasi ja olisi itsellekin juuri nyt tarpeen. Hienoa!!!!

Vianna kirjoitti...

Kiitos! Vaikka ens kerralla kyllä otan kaverin mukkaan :o)