Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Maailman pienin ikkuna

Meidän yläaulan nurkassa, ihan lattianrajassa sijaitsee ehkä maailman pienin ikkuna, lasi on mitoiltaan 13 x 13 cm. Ainakin se on pienin sellainen ikkuna, jossa on hyttysverkko ja sälekaihtimet! Hyttysverkon vielä jotenkin ymmärtää, mutta mikä järki on laittaa sälekaihtimet ikkunaan, joka sijaitsee räystään alla talon pohjoispuolella sisänurkassa, eli ikkunasta molempiin suuntiin on kolmen metrin seinät?? Ei ole kovin usein aurinko tästä räppänästä häiritsevästi paistanut.. Itse asiassa ikkuna on niin pieni ja hassussa paikassa, ettei kovin moni edes tiedä meillä sellaista olevan. Ihan vasta hoksattiin että tätähän voi käyttää myös tuuletukseen, yläkerta kun on melko kuuma hellekausina (vähään aikaan ei sitä ongelmaa ole ollut..) Nytpä sitten otin ja maalasin ikkunan valkoiseksi, erottuu vähän paremmin hirsiseinästä. Tästä tulikin nyt makkarin ikkuna, sillä yksi lapsi päätti muuttaa kesäksi yläkerran aulaan. Nyt täytyy vielä keksiä joku verhosysteemi seinäksi, ettei kissat ja pikkuipanat ole koko ajan häiritsemässä.

6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ihana pikku ikkuna, ei oo kyllä koskaan tullut noin pientä vastaan!

Heli kirjoitti...

Hassu pikku ikkuna! =)

Heti tuli mieleen, että eihän kissat sitten koita tuosta lähteä pihalle, jos sitä pitää auki? Etenkin jos se on yläkerrassa... (musta tuntuu välillä, että aina mä ekana keksin jonkun vaaran paikan joka asiasta, huoh...)

Miitsu kirjoitti...

Kiva pikku ikkuna:) Paketti tuli tänään perille,kiitos paljon kirjasta ja suklaasta.t.Mia

Vianna kirjoitti...

Onhan se aika söpö! Kissat ehkä mahtuis siitä ulos, mutta onneks siinä on tuo hyttysverkko, niin pysyy kissatkin sisäpuolella :o) Eipä se tämmösellä nollatuulella oikein paljon ilmaa kierrätä vaikka sitä auki pitääkin, eikä varsinkaan nyt kun on nuo verhoseinät rakennettuna..

Nimetön kirjoitti...

Ihana persoonallinen yksityiskohta talossa <3 Eikä mitään väliä vaikka siinä ei varsinaisesti olisikaan mitään järkeä. Just noi sälekaihtimet on niin symppikset :)
Hyvä kun maalasit ikkunan näkyville!

Nimetön kirjoitti...

Onpa jännä ikkuna.. jospa siellä on asunut pieni tonttu jolle ikkuna on tehty ;-)