Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 11. huhtikuuta 2013

Oppia ikä kaikkiKolmen päivän kouluviikko sisälsi kaikenlaista jännää ja hyödyllistäkin. Maanantain jälkeen tunsin olevani melkein ammattimainen roudari-miksaaja (ja nyt haluankin hankkia mikit ja mikserit että pääsen kytkemään niitä ja säätään ääniä!), tiistaina opittiin elintarvikehygieniaa ja saatiin pikainen opetus venäjänkielen alkeista ja venäläisten asiakaspalvelusta. Ja siihen päälle vielä yksi päivä sähköistä matkailumarkkinointia, joten huhhuh, nyt on kyllä pääkoppa niin ylikuormittunut kaikella tiedolla ettei oo tottakaan.. Jossain tuolla takaraivossa kummitelee sellaisia peikkoja kuin liiketoimintasuunnitelma ja markkinointisuunnitelma, mutta annetaanpa niiden olla vielä hetki siellä, niihin käyn käsiksi vasta sitten kun on niiden aika.

Ja opinpa eilen sellaisenkin, että olen naimisissa superostajan kanssa. Esim. nyt kun täytyy löytää autoon uudet iskarit, eri vaihtoehtoja on kuulkaa kuukletettu jo viikokaupalla, on käyty keskustelupalstoilla tutkimassa mitä muut on mistäkin merkistä mieltä, on vertailtu hintoja ja ominaisuuksia, laskettu postikuluja jnejne. (Voi huoh..) Ihan tyypillistä superostajan käyttäytymistä. Miehet onkin yleensä näitä superostajia, me naiset sen sijaan ollaan täsmäostajia: tarvitaan jotain, etsitään se netistä ja lisätään ostoskoriin. Simple as that.

1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Sun opiskelu on kyllä tosi monipuolista! Mikäs susta siis oikein tuleekaan?

Ja mielenkiintoinen toi super/täsmäostaja. Mä oon kyllä selvästi toi täsmäostaja, paitsi hyvin jahkailevainen sellainen... =) Mutta en millään jaksa tai viitsi tehdä hintavertailuja koskaan, vaan jos jotain tarviin niin ostan sen.