Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 8. maaliskuuta 2013

On tuntunut lomalta
Aurinkoa ei ole lomaviikolla paljon näkynyt, mutta viimeisen varsinaisen lomapäivän kunniaksi se päätti pilkistää jo aamusta. Kaikki talossa majailevat pojat - omat sekä vieraat - oli hereillä jo ennen kahdeksaa. (Tytöt puolestaan jatkoi uniaan pitkälle aamupäivään..) Itsekin tykkään nykyään laittaa herätyksen vapaapäivinäkin jo ajoissa, on paljon parempi päivä kun ei nuku liian pitkään, ja jos aamulla tuntuu ettei jaksa nousta, voi hyvällä omallatunnolla jatkaa unia vielä tovin. 

Rippikoululaista on pitänyt aamuisin herätellä aivan kuten kouluviikkoinakin, kuskaamista on myös ollut entiseen tapaan sekä tietysti ruuanlaittoa. Tällä viikolla on kuitenkin noussut esiin kolme asiaa, jotka ovat tehneet lomaviikosta erilaisen kuin arkiviikot. 1. Talossa on ylimääräinen syli pikkumyttyrälle ja ylimääräinen käsipari vauvanhoitoon, joten mua on tarvittu vähemmän. 2. Pojat ei ole tapelleet/riidelleet/nahistelleet ollenkaan, kun pienimmäinen ei ole ollut kotona ja isot on jo niin isoja. 3. Telkkarista ei katota urheilua eikä tekstiteeveetä, eikä muutenkaan telkku pauhaa aamusta iltaan ja yöhön asti.

Nautiskelen vielä hetken tästä lomasta, illalla tulee ukkelit kotiin ja se on sitten kuulkaa hulinaa taas! Ja ehtiipä tuossa viikonlopun aikaan varmaan lapsilla tuo unirytmi pyörähtää vähän myöhäisemmäksi, eli maanantaina on sitten oikeesti paluu arkeen edessä..

Aurinkoista naistenpäivää!

2 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Hyvää naistenpäivän iltaa!

Pelaguu kirjoitti...

Melkein halo! Kaunista!