Matkailua, enkeleitä, luomuviljelyä, itsensä etsimistä ja löytämistä. Kuvia ja vähän tekstiä.

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Vielä kerran


 ..keittiö. Tiedän että voi jo kyllästyttää, mutta muapa ei :o) Asennettiin kaappien alle valot, ja taas on keittiö astetta ihanampi! Melkein voisin vaan istua penkillä ja nauttia tunnelmasta. Raivattiin myös vähän, ikkunan edestä revittiin pois nelimetrinen mäntytasohökötys, ja siirrettiin puusohva siihen. Maalasin yhden pirtinpenkin laventelinväriseksi ja vein sen keittiöön. Vielä yksi kaappi siirtyy keittiöön, sekä jostain taiotaan isompi pöytä, niin huonekalut on sitten kohdillaan. Muuten kyllä hommaa vielä riittää..

Vihdoin onnistuin saamaan kuvan, jossa näkyy ylä- ja alakaappien väriero. Kookos on tuollainen kermansävyinen ja alakaappien inkivääri kauniin ruskea, vähän kuin kaakao kermavaahdolla, ei ollenkaan inkiväärin värinen. Lupaan että esittelen sotkuista keittiötä seuraavan kerran vasta kun saadaan auton peräkontissa lojuva tiskiallaslöytö asennettua paikoilleen. Vaatii vesilukkojen hankkimisen ja pöytätasojen räätälöinnin, mutta sitten näyttää taas eriltä!

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Yhtään ei kyllästytä!! Oikein ihanalta näyttää!

Nenunen kirjoitti...

Ei kyllästytä minuakaan ja syy siihen, taidan nähdä keittiösi ensmäisen kerran ja syy siihen, olen ollut hiukan poissa blogista ja bloggaajien sivuilta, kesäaskareissa ja muutenkin tauko paikallaan.

Vaan eipä tuota tosiaan kyllästy katsomaan, viihtyisin minäkii noin hyvin laitetussa keittiössä, tuo valosysteemi on ihana ja tarpeellinen, kun pimeet tulee. Hyvää jatkoa keittiön ehostamiseen eteenkin päin.

Anonyymi kirjoitti...

Se on "mie vaan" itärajalta terve! Mukava on näistä jutuista lukea ja katsella kuvia. Että jollakin muullakin pyörii sisustusasiat päässä. Itsellä on ollut pieni säilytysongelma rintamamiestalomme pienessä keittiössä, jossa ei kaiken lisäksi ole tiskikaappia, kun halusin tiskipöydän ylle jäävän siinä valmiiksi olevan ikkunan, että voisin katsella hiekkalaatikolla leikkiviä lapsiamme tai vaikka omenapuita, kun tiskaan. No, perhe on kasvanut ja ruokailemme tätä nykyä kaikilla aterioilla viereisen ruokailuhuoneen ison pöydän ääressä. Alkoi vain haittaamaan neljän hengen pöytä tuoleineen keittiössä, joka kaiken lisäksi oli aavistuksen epäergonominen leivontaan ja ruoanlaittoon, eikä sen allekaan voi laittaa mitään säilytykseen. Sitä Ikean saareketta siis haaveilin ja jätin onneksi hautumaan, sillä kuitenkin päätin tilata Ikeasta Värde-laatikoston. Näitähän on leveämpiä kaappimallejakin muistaakseni olemassa tai ainakin oli aikaisemmin. Soitin Ikeaan ja vasta nyt mulle aukesi, että mitä tarkoittaa "tilattavissa". Että saan sen toimituskuluitta kotiini, eikä tarvitse ajaa Kuopioon ja raahata sitä autoon. Toimituskulut tulee heti toimitukseen, jos tilaa muita kuin ns. tilaustuotteita. Että maanantaina saapuu minun korkea laatikostoni, jossa on neljän hengen pöydän kokoinen koivutyötaso päällä. Tulee väljyyttä kaappeihin. T. Mie vaan