Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 11. toukokuuta 2010

Toukotohinoita


Toukokuu kohta puolessa. Tuntuu että maisema vaan junnaa samassa harmaassa ja ruskeassa. Ihan vähän, ihan pieniä vihreitä nousee maasta, loput odottavat varmaan sitä lämpöaaltoa jonka loppuviikosta pitäisi tulla hellimään meitä. Tänään vielä on pihatyöpäivä, kasvimaata pitäisi saada käännettyä vähän lisää, kohta on kylvöaika. Huomenna lähden taas muutaman päivän yhdistetylle huvi- ja työmatkalle, saan jopa assistentin mukaani. Toivottavasti helleaalto ei sillä välin kukita kaikkia kukkia loppuun.

Viljelyrintamalla tänä kesänä on luvassa viherlannoitusta. Virnaa, kauraa ja italianraiheinää on hankittu. Pellot odottavat kyntäjää ja kylväjää. Jospa tällä kertaa saataisiin ajoissa siemenet peltoon. Viime kesän ohrapelto on apilanurmena. Loput pelloista jää edelleen ennalleen vanhaksi nurmeksi, niiden kimppuun käydään sitten ensi vuonna. Tarkoitus on myös laittaa vähän perunaa. Myös mansikoiden ja omenapuiden istutus on haaveissa tälle kesälle. Kohta onkin tohinaa tiedossa.

Hankin uuden kameran, ja siinä sitä onkin opettelemista. Ihan kaikin puolin täydellinen ei tämäkään ole, tai voi ollakin kunhan sitä oppii käyttämään.. Makro-objektiivia kaipailen.. Neiti on innostunut opiskelemaan valokuvauksen saloja, ja saakin jo otettua hienoja otoksia. Vaikkapa Mollysta istumassa pääsiäisasetelmassa :o)


Ei kommentteja: