Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 31. lokakuuta 2009

Böö!


Loka-marraskuun vaihteeseen osuu meidän perheessä peräti kahdet nimipäivät. Perinteisesti nimpparijuhliin on yhdistetty Halloween -kemut. Tällä kertaa paikalle pääsikin paljon lasten serkkuja, muutama ystävä sekä naapurin poppoo.

Tarjolle oltiin värkätty mm. sormenpätkiä - Omar-karkeista mantelikynsin, kärpäskakkua ja matosalaattia. Kissatkin osallistui juhlavalmisteluihin vääntämällä kikkareita, jotka oikeasti oli mikrossa vähän aikaa pehmennettyjä, uudelleenmuotoiltuja Pätkiksiä. Kissankikkareet ei jostain syystä maistuneet kauhean hyvin lapsille.. Lisäksi boolissa kellui jäinen käsi.

Koristeisiin en kauheasti jaksanut tällä kertaa satsata, lapset ripusteli vähän luurankoja ja lepakoita seinille. Pöydälle tehtiin pienet lyhdyt appelsiineista. Vieraat toi pihalle ison kurpitsan - siinä palaa vieläkin kynttilä - sekä iloisen pinjatatyttösen jota pätkittiin loppuillasta pesäpallomailalla.. Sen sisältä tupsahti karkkia, pieniä leluja, paperisilppua ja hirrrveesti bilehileitä, eli niitä pienenpieniä hilehippusia joita on nyt lattianrakoset ja sukanpohjat pullollaan..


Nyt tämä noita riisuu hiippahatun päästään ja lähtee Kyöpelinvuorelle lepäilemään..

Ei kommentteja: