Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 30. marraskuuta 2010

Lallallallallaa


Kuuluko sinne asti laulua? Se on meidän pyykkikone. Ja tiskikone. Ja kohta taitaa joku laulaa suihkussakin. Vessan voi vetää. Voi pestä kädet. Voi tätä ihanuutta!

Kolme lvi-ukkelia tuli aamulla pihaan. Ensin hakivat työkalut edellisestä putkensulatuspaikasta, ja sitten kömpivät wanhan pirtin alle kellariin. Hauskaa oli se, että vesiputkien sulattamiseen tarvittiin kuutisenkymmentä litraa vettä. Jaa, mistähän se otetaan.. Ottivat varmaan suoraan lähteestä, koska kolmen tunnin kuluttua koputtivat ovelle ja käskivät varovasti kokeilla tuleeko vettä.

Nyt on vesiputkeen laitettu sulanapitokaapeli, ja pumppukuoppaan pakkasvahti. Joten voidaanko nyt autuaasti unohtaa suuren luokan vesiputkiremppa, vai onko kuitenkin ensi kesänä kaivettava koko piha auki ja uusittava systeemit..?

Lähdenkin tästä luutuamaan :o)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai teillä ollu putket jäässä! No, varmaan tuntuu mukavalle kun saapi veden suoraan hanasta. Ja kyllä,, kyllä kuuluu laulu tänne asti hi, hii

tinttarus kirjoitti...

Miten suuri ilo onkaan pienistä itsestäänselvyyksistä! Vesi vanhin voitehista, vai miten se oli:)
Muistan viime keväältä putkivuodon korjauksen aiheuttaman parin päivän tiskikoneettomuuden ja pyykkikoneettomuuden. Hui kauhistus, miten 6 ihmiseltä tuleekin vedentarvetta joka päivä.
Iloitkaa ja laulakaa!!
Vedelle ja joulukuulle! Skool!

Heli kirjoitti...

Oi, onnea virtaavasta vedestä!!

Taina kirjoitti...

Voi,minä muistan tuon ajan tosiaan,kun putket ol jäässä,ei kun lunta sulattamaan.:(,mukavaa kun saatte hanasta nyt vettä:)

Ruusa kirjoitti...

Voi...juuri saimme eilen mekin vetää vessan ;) Sunnuntaista asti oli vanhat putket jäässä ja pyykkiä pesasin työpaikalla..

Ihana tausta täällä blogissasi! :)

Kaunista viikkoa!

Marie Elisabeth kirjoitti...

Ihana kuva! Minulle tuli jano ;) Raikasta, puhdasta, kylmää vettä <3
Onneksi asia korjaantu ja sen myötä myös arki.