Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 15. marraskuuta 2010

*huokaus*


Talvella on niiin kaunista! Rakastan auringonpilkahduksia talvisena päivänä, hangen sinisyyttä, jään kimmellystä oksilla. Lunta. Koulusta palaavia lapsia. Viikonloppuja. Arkea.Kameran ulkoiluttamista. Villieläinten jälkiä. Taikatunnelmaa. Pakkasusvaa pellon päällä, iltapäivän hämäryyttä, kuuta taivaalla.


Pörröpöksykin nauttii hangesta.

8 kommenttia:

Suvikummun Marja kirjoitti...

Oi, ovatko kuvasi todella nyt kuvattuja?
Teillä on siellä ihanat maisemat ♥
Täällä lounaisrannikolla satoi viime viikolla vähän rännänsekaista lunta, joka on melken kaikki sulanut pois. Nyt on 6 astetta lämmintä ja lähes Lontoon hernerokkasumun veroinen sumu :(
Sytytellään kynttilöitä ja pidetään mieli iloisena, lunta odotellessa :)
Kivaa päivänjatkoa sinulle

Heli kirjoitti...

Oi miten ihanan näköistä! Ja minäkin ihmettelen että onko teillä NYT tuon näköistä?? Meilläkin (kuten myös siellä lounaisrannikolla) on ollu täällä Kaakkois-Suomessa ihan hirmu sumuista tänään.. ja plussalla mennään eikä lumen häivää..

tinttarus kirjoitti...

YHdyn ihmettelemään ihastellen....miten VOI olla jossain noin kaunista!! Oi. Odotan talven saapumista niin kovasti. Täällä on tasaisen harmaata ja sade ropsottelee ties monettako päivää. Ihania nuo kuvasi! Ja suloinen on pörröpöksy<3<3 Meillä kun saimme sen yhden ainukaisen lumipäivän ihmetellä talven ihmemaata, olivat kaksi haukkuvaistamme aivan haltioissaan. Nyt on kuraa kuraa ja kuraa.
Mukavia talvisia hetkiä teille!!

Vianna kirjoitti...

Joo siis kuvat on perjantailta ja eiliseltä. Tänään täälläkin on plusalla, kengissä litisee kun tuolla pihalla hiippailee.. Mutta ei nämä hanget onneksi (toivottavasti) päivässä sula, ja huomisesta lähtien on luvattu taas pakkasta. Ihanaa!

Taina kirjoitti...

Ai,miten kauniita kuvia sinulla,todella kaunista teillä siellä,ihanan aurinkoista ja miten hohtaa lumen pintaan:).Täällä on pysynyt vielä lumi,toivotaan että pyssyy.Mukavaa viikkoa sinulle!

pioni kirjoitti...

Kaunista.
Arkena on hieman hankala nauttia lumisesta maisemasta, kun on jo melko hämärää kun tulee kotiin. Onneksi on nuo viikonloput:)

Marie Elisabeth kirjoitti...

Uuu! miten ihania kuvia. Lunta täälläkin odottelen kovasti...saa nähdä kerkeääkö tämän vuoden puolella?
Joka tapauksessa toivotan sinne kauniita talvisia päiviä :)

Marjolein kirjoitti...

Hi, thanks for giving me the URL of you Blog :)
I love the pictures!!!
happy postcrossing!!!

Love,
Marjolein