Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 29. marraskuuta 2010

Tuttua juttua


Lunta ja kakskytviis astetta pakkasta. Takana hulinaviikonloppu kaupungissa. Maha vieläkin täynnä herkkuja. Hanasta ei tule vettä. Tiski- ja pyykkivuoret kasvaa vaan. Pölykoirat ravaa nurkissa kilpaa karvatolleroiden kanssa. Pöydät, lattiat, kaikki vaakasuorat pinnat lainehtii tavaraa. Paljon pitäisi-juttuja tekemättä. Neiti karvaisine lapsineen kyläilemässä. Illalla mennään kyllä uimahalliin suihkuun.

1 kommentti:

Heli kirjoitti...

Oi apua.. mä en ole muistanutkaa tuota että putket saattais jäätyä. Meillä onneks jäätyy vaan keittiön putket, mikä tietenkin vaikeuttaa elämää kummasti mutta sentään tulee vessan hanasta ettei ihan ilman jouduta olemaan.

Meillä on pakkasta jotain -20 että kylmä on täälläkin.. voi kun toivon että ne ennustajat olis oikeessa jotka sanoo että kylmintä tänä talvena on joulukuussa ja sitten se siitä helpottaa.. ihan hirvittää ajatus samanlaisista pakkasista mitä viime talvena oli.

Nyt lähen kiikuttamaan yhtä koululaista kouluun.. en raaski laittaa niitä kävelemään vaikkei matkaa ole kuin 3,5km.. en tarkenis itekään. Kotiin tosin joutuvat kaikki kävelemään sitten mutta se on jotenkin eri asia.

Koittakaahan tareta ja toivottavasti saatte putketkin jollain konstilla auki taas...