Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Psst!


Muista sulkea kaapinovet!

Ainakin jos uteliaat ja kekseliäät lapsenlapset on käymässä kylässä.. Oikeasti karvakorvat menivät jo takaisin kotiinsa, on ne vaan niin herttaisia!

4 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Voi hitsi mikä piilopaikka;)

Heli kirjoitti...

Meillä on myös kissat ihan tajuttoman kiinnostuneita tuollaisista paikoista. Ja ihan uskomattomia hyppyjä tekevät.. hetken vaan tuijottavat ylöspäin ihan kuin arvioidakseen ponnistuksen voimaa.. ja sitten tsiu, kaapin päällä ollaan!!

Anonyymi kirjoitti...

Minulla kun oli se Milla-katti, kutuin häntä kaappikissaksi. Sillä oli myös taipumus päästä kaappeihin, veti käpälällään kaapin ovee josko vaikka aukeis ja pujahti sitten sinne. Keittiön tiskapöydän alakaappi varsinkin kiinosti ja öisin! Monasti heräsin siihen kun kuului klonksutus kun kissa tassullaan veti ovee ja se ponnahti aina takasin kiinni. Ensimmäisen kerran kun se sinne pääsi, se purki samalla reissulla vesimittarin. Vesimittari on jus siinä keittiön kaapissa ja mittarin yäosa oli irrallinen. Kerran kun tulin töistä, ihmettelin kuin se mittari oli keittiön lattialla! Mun pojat oli sillon viel pienii ja kotona ja niitäkin jo asiasta kuulustelin kunnes varmentu syyllinen, kun ite näin se taas kerran yrittävän mittarin purkuu, sittemmin se liimattiin kiinni.

Taina kirjoitti...

Minulla oli kans vähän samanlainen kissa,sillon aikoinaan,pyrki kovasti vaan menee kaappiin, ja kun sitä etsi sitten jokapaikasta,että minne se nyt taas on mennyt,tuli sitten sellanen aavistus,siellähän se oli♥
Mukavaa alkanutta viikkoa!