Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 6. joulukuuta 2010

Maisemia
Nyt satelee lunta. Muutaman päivän takainen joulukuinen kaunis auringonnousu tuli onneksi kuvattua (likaisen) ikkunan läpi. Sisällä maisemat näyttää vaihtelevilta. Olen saanut raivattua paljon! Tuvan puolelta jo ruokapöydän, apupöydän, kaksi lipastoa, takan(=leivinuunin)reunuksen, sohvan, arkun, - siis näiden päälliset, lattiankin osittain. Keittiöstä on niin ikään tasot käyty läpi, ne vaan tahtoo jatkuvasti kerätä roinaa makoilemaan. Eteinenkin on suht ok. Ajattelin päästä ns. joulusiivouksessa vähemmällä kun aloitan ajoissa. On vaan hirvee homma saada kaikki siistit tasot pysymään siisteinä, huhhuh! Meitä kun ei ole koulutettu moiseen siisteyden ylläpitämiseen..

Ja kuten kuvasta näkyy, raivaajaa odottelee vielä toinen puoli tuvasta, samoin portaikko, yläkerran aula, jne. "Pukuhuoneesta" ja kodinhoitohuoneesta puhumattakaan.. Onhan tässä vielä aikaa. Tällainen kolmen päivän pidennetty viikonloppu on kyllä melko huono, ehtii ipanoilla rytmi jo keikahtamaan liikaa yökyöpeliyden puolelle, eikä itsekään saa oikein kiinni rutiineista. Mutta huomenna on taas ihana arki, saan herätä ajoissa ja hommailla koko päivän just sitä mitä huvittaa. Toivottavasti huvittaa jatkaa raivaamista..

Yhdet valotkin on jo ripustettu sisälle, ja toiset ulos. Kohta joulu tulla saa..

2 kommenttia:

Mäntylän Mummi kirjoitti...

Kuinka kaunis valo on tuossa ensimmäisessä kuvassa !
Ja olethan jo varmaan saanut tämän siivousneuvon ennen pyhiä: Jos koti on sekaisin, tee näin: 1. Tee uusi kansio tietokoneeseen. 2. Anna kansiolle nimi "sekamelskan kodista". 3. Paina hiiren oikeata näppäintä poistaaksesi kansio. 4. Tietokone kysyy: "Haluatko poistaa sekamelskan kodista kokonaan?" 5. Paina kyllä-nappia. 6. Nosta jalat pöydälle, ota drinkki ja nautiskele....
Oikein leppoisaa itsenäisyyspäivän iltaa :)

Vianna kirjoitti...

Kiitos Aila! Myös näistä ihan parhaista siivousohjeista! Laitetaan korvan taakse :o)