Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 16. joulukuuta 2010

PuolikuutaEn sitten millään pysty olemaan huokailematta näitä maisemia.. Maanantaina oli kaunis, aurinkoinen ja kylmä talvipäivä. Käytin kameraa ihan pikkupikku lenkillä naapurissa. Yritin sijoitella puolikasta kuuta kauniisti peltojen päälle ja puiden ylle.

Ja pitihän se yksi otos napata omaltakin tontilta. Ihan vielä en ole kyllästynyt katselemaan vanhaa latoa pienen metsäsaarekkeen reunassa milloin minkäkinlaisessa säässä. On nimittäin aika monessa kuvassa mukana, varmaan siksi koska näkyy heti kun astuu ovesta ulos ja kääntää kameran oikealle..


Tänään pitäisi olla siivouspäivä, mistähän sen motivaation taikoisi esiin..?

5 kommenttia:

inkku kirjoitti...

Maisema on kyllä nyt aivan mahtavan ihanan näkönen! Voimia siivoukseen!! Täällä on ihan turhauduttavaa siivota... siivoan varmaan aatton aatona ;)

Ella kirjoitti...

Siivoamiseen motivaatiota kun alkaa vaan siivoomaan. Ei sitä muuten mitään tapahdu. ::::DDDDDDDD

pioni kirjoitti...

Minäkin ajattelin siivota tänään töiden jälkeen, mutta kun olin saanut ruokaa vatsani täytteeksi, istahdin vain väsähtäneenä tähän koneelle ja huomiseen taitaa tuo siivoaminen siirtyä.

Aivan ihanat korttikuvat olet ottanut.

Pakettisi tuli, täynnänsä ihanuuksia, kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttava maisema, lato, kuurapuut ja kuu. Kaikki samassa kuvassa ja koko juttu on siinä, suomen talvi kaunneimmillaan.

Taina kirjoitti...

Kauniita kuuraisia ja talvisia kuvia,ihan silmä lepää noissa:D