Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 10. joulukuuta 2010

Jouluuntuvaa


Noniin, sotku on palannut.. Oliko tämä muka joku uutinen..? Mutta eipä nyt välitetä siitä. Vähän on jo laiteltu joulua näkyville, aattoonhan on enää kaksi lyhyttä viikkoa.

Piparitaikina on väännetty jääkaappiin muhimaan. Pipareita on leivottu ja syöty. Jokajouluiset suuret sydämenmuotoiset hyvänjouluntoivotuspiparit uhkaa jäädä tänä jouluna tekemättä, vaan emmepä ota stressiä siitäkään. Pikkusydämiä on riittävästi omiin suihin, ja lisääkin varmasti leivotaan.


Joinakin jouluina olen värkännyt pieniä kuusenkoristeita, joita olen lähetellyt joulukortteina ystäville. Tälla kertaa nekin meinasi jäädä väliin. Ei ollut mitään ideaa mitä litteää ja kirjekuoreen sujautettavaa tekisin, kunnes bongasin yksinkertaisen ja helppotekoisen vihjeen yhdestä blogista. Sen verran voin paljastaa että sydämiä ovat, sekään ei taida olla mikään uutinen :o) Tein niitä kuitenkin ihan vain muutamia, ihan vaan muutamille sukulaisille ja ystäville. Muut saavat tyytyä joko kaupan taviskortteihin tai jopa - iiik! - sähköisiin joulutervehdyksiin.. Näin tällä kertaa.


Nyt laitan joululaululevyn soimaan, lämmitän glögiä ja heilutan hetken hihoja enimpien sotkujen raivaamiseksi. Saadaan mukavaa viikonloppufiilistä. Ehkäpä väkerretään tänä viikonloppuna jo joululaatikoita pakastimeen, tai käydään joulukuusimetsällä, tai paketoidaan ensimmäiset joululahjat - ei voi vielä tietää.

Kaunista viikonloppua!

4 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Mullakin glögi lämpiämässä, sitä on kiva hörppiä tässä koneella istuskellessa:)

Taina kirjoitti...

Minä olen touhuillut joulua sellasella tohinalla,leiponu torttuja,kakkuja ja ostellu pukinkonttiin ja paketoinutkin osan jo,huh huh,tätä vouhotusta:D.Mukavaa viikonloppua sinulle♥

Jokke kirjoitti...

Sydämellistä joulun aikaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Otetaan rauhallisesti, kyllä se joulu sieltä tulee ja,, menee. Mukavaa Joulun alus aikaa :)