Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 19. syyskuuta 2020

Syysjuttuja




Tänään oli jokasyksyinen torimummoilupäivä. Jotenkin tällä kertaa erityisesti nautin siitä pikkupitäjän torimeiningistä, tosin oli vähän haasteellista olla täydessä myyntivalmiudessa jo aamuyhdeksältä.. Mutta tiiättehän, maalla kaikki herää viideltä navettaan tai jotain. Keli oli kaunis, reipas tuuli tosin ehti vähän jo viilentää siinä neljän tunnin seisoskelun aikana, onneksi oli tarpeeksi monta kerrosta vaatetta päällä (paikoitellen yheksän..!), niin ei tuuli päässyt ytimiin asti. Ja mikä parasta, aurinko houkutteli syysmarkkinoille reilusti asiakkaita.

Syksyhän tietää myös joogatöiden alkamista kansalaisopistoissa. Tällä viikolla aloitti kaksi ryhmää, ens viikolla neljä lisää, plus olen lupautunut sijaistamaan aivan uudessa paikassa aivan uutta ryhmää, tosin vain tämän yhden kerran. Vähän jänskättää, yllättäen myös nämä omat tutut ryhmät, yllättävän paljon on uusia ihmisiä ilmoittautunut.

Kahden viikon päästä järjestetään Oulussa Ilon Valkeat -hyvinvointimessut, kaveri kysyeli sinne jakamaan pöytää kanssaan. Niinpä olen sadepäivinä värkkäillyt makrameekorujuttuja, ja muutama isompi seinähässäkkäkin olis tarkoitus saada tehdyksi siihen mennessä. Ja tietysti aion markkinoida myös nettijoogaa ja hyvinvointiretriittejä. Yritystä pitää olla kun on yritys.

Alkusyksyn lapsi, lapsenlapsi täytti kaheksan vuotta. Vähän se aina pistää miettimään ajan kulumista ja omaa ikääkin, tosin sehän on vain numero, eikö vaan.. Muistin kuinka järkyttävää oli kun oma esikoinen täytti yheksän, ja nyt vuoden päästä sen lapsi täyttää yheksän! Hullua!

Ihania, kauniita syyspäiviä! Nautitaan!

Ei kommentteja: