Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 6. tammikuuta 2018

Uusia kujeita?


Tämä viime reissulta kerätty matkamuistokollaasi kuvaakin oikeestaan aika hyvin tänhetkisiä tuntemuksia: paljon olis vaikka mitä ja minkälaista, mutta mitähän niistä sais aikaan.. Suunnitelmia on vähän joitain muhimassa, saas nähä mitä toteutuu. Ehkä jotain opiskelua, reissua, kursseja. Nää talvet on niin pitkiä, hitaita, on liikaa aikaa vain olla öllöttää, mut nyt on näin ja sillä mennään. Eikähän sitäkään tiedä mikä yllätys mahdollisesti jo seuraavan nurkan takana kurkkii. Jotenkin tuntuu että näin vuoden alussa haluais olla jämäkkä, ottaa jonkun suunnan, tavoitteen, tehä elämällään jotain merkittävää. Taas uusi kahdentoista kuukauden jakso täynnä mahdollisia iloja ja oppimiskokemuksia! Uutta kalenteria pitäis varmaan alkaa pian täyttämään.
Yksi uudenvuodentavoite mulla on ylitse muiden: löytää ilo joka päivä, kaikesta mitä teen. Vähän haasteellista tälleen talvisaikaan kun maisema on yhtä harmaata vaan, mut yritetään! Iloista uutta vuotta kaikille!

2 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta! Mä saan näin viikonloppuisin tosi paljon iloa kun saa syödä hyvää, itsetekemää ruokaa! Silloin kun on juurikin nälkä! Tänään teen uunilohta ja mä olen hehkuttanut sitä jo koko aamun! Huomiseksi odotan kovasti kuvausreissua, sillä pitäisi tulla radikaali muutos säähän elikkä peräti pikkupakkanen ja aurinko taivaalle! Se olisi ihanaa! Pitää repiä pienestä ne ilot tai sitten niitä hetkiä ei ole.

Vianna kirjoitti...

Kiitos! Niin se on että ilo on löydettävä niistä pienistä jutuista, ja sit välillä tulee näitä isoja. Oi että oon jaksanut riemuita tuosta auringonpaisteesta!! Aurinkoista päivää!