Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 22. helmikuuta 2011

Saako valittaa


Saako silloin valittaa, jos aamulla herää öklöön oloon, maha on kipeä, ja vessassa huomaa ettei hanasta tule vettä. Kellarissa kaikki näyttää olevan ok, sulanapitokaapeli on vesiputkessa kuten kuuluu, kaikki sulakkeet on kunnossa. Mittari pihalla näyttää miinus kakskytseittemän, yksi auto on hajonnut pakkasessa ja korjaamolla on kahden viikon jonot. Neiti on hätyytetty tänne kotiin että olisi kaksi toimivaa autoa käytössä. Lapsi ei taaskaan suostu lähtemään kouluun, lähtee kyllä kyytiin kun kannetaan autoon asti, mutta koulun pihalla ei suostu poistumaan autosta. Muutaman kilometrin päässä pyytää päästä pois ja lähtee kävelemään kotiinpäin. Eihän siinä auta kuin startata pihalta umpijäinen auto ja ajella lasta vastaan. Matkalla varpat jäätyy, kotona palelee eikä voi edes imuroida lämmikkeeksi kun masu on pipi..

Nyt olis käyttöä parille vahvistuslauseelle..

4 kommenttia:

Jansku kirjoitti...

Saa valittaa! Meilläkin viime viikolla kylmävesi jäässä, nyt toimii, mutta diisseliauto mököttää mykkänä pihassa.
Vahvistuslauseet on nyt vähissä, voimasanoja kyllä riittää ;) Turhanan pakkaset!

Pääsky kirjoitti...

Täältä lähtee iso tukku voimasäteitä sinne ******************************************
asiat vain on, sinä olet enemmän !

Heli kirjoitti...

Oi vitsi, saa valittaa!!! Toivotaan, että asiat loksahtaa oikeille sijoilleen pikimmiten!! Aika aikaa kutakin.

Mari kirjoitti...

Meillä on ollut noin viikon ajan keittiön vesiputket jäässä. Joka päivä avaan toiveikkaasti hanaa, että JOS nyt olisi se hetki kun sieltä edes yksi tippa tulisi.. mutta ei, kantovesi kylppäristä jatkuu :)

Mistähän mahtaa johtua, että teillä ei tule vettä vaikka teillä on sellainen lämmityskaapelikin? Onko pakkaset kuitenkin olleet liikaa jopa sille?