Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 15. tammikuuta 2010

Uudenkuun päivä


Tänään. Kuukirja, eli Johanna Paunggerin ja Thomas Poppen Kuun vaikutus puutarhassa, terveydessä, maanviljelyssä ja metsänhoidossa kertoo: Uudenkuun aikana ihmisiin, eläimiin ja kasveihin vaikuttaa hyvin erityinen impulssi. Jos esimerkiksi paastoaa yhden päivän ajan, välttyy monilta sairauksilta, koska kehon erityskyky on silloin suurimmillaan. Jos haluaa luopua huonoista tavoista, uudenkuun päivä on paras hetki aloittaa. Sairaat puut voivat toipua, jos ne leikataan uudenkuun aikana. Maa aloittaa sisäänhengityksen. Joten tänä uudenkuun päivänä paastoan. Huono tapa, josta haluan nyt luopua on ylensyöminen.

Tänään on kulunut vuosi siitä kun hankin itselleni uuden harrastuksen, nimittäin bloggaamisen. Blogia aloin kirjoittaa omaksi iloksi sekä siksi, että sukulaiset ja tuttavat voisivat kätevästi pysyä kärryillä meidän kuulumisista. Enpä osannut silloin arvata mitä kaikkea blogimaailma pitää sisällään. Niin paljon positiivisia juttuja olen täältä löytänyt, vinkkejä ja ideoita, kauneutta, viisautta, hyvää mieltä, ystävyyttäkin. Aikaahan se toki vie, sekä omien juttujen väsäily että varsinkin toisten blogien seuraaminen..

Juhlan kunniaksi arvon kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken kuvissa näkyvän piposen sekä levyn ehkäpä maailman parasta suklaata. Pipo on omin käsin virkattu seiskaveikasta, todennäköisesti mukana on lämmikkeenä muutama kissan- sekä koirankarva, ja saattaapa jokunen hiuskin löytyä. Suklaa sen sijaan ei ole kuvassa näkyvä Neitin nakertama levy, vaan aivan samanlainen aukaisematon paketti. Suklaa sisältää kaakaota vähintään 70 %, ja mukana on vadelmanmurusia. Herkkua!

13 kommenttia:

Hanski kirjoitti...

Tähän arvontaan on kyllä pakko osallistua :) Pipo näyttää kivalta, ja kun sen vielä ystäväinen on virkannut, niin jopa kelpaisi sitä kantaa. Ja suklaan himonihan sinä jo ennestään tiedätkin ;D

Maria kirjoitti...

Hih; mukaan tahdon kanssa! Käsityö on aina arvossaan ja makeaa ei ole koskaa liikaa!

Sirpa kirjoitti...

Moikka! Vihdoin ja viimein sain sitten aikaiseksi kommentoida jotain... Ehkä ei ole vielä joulun jäljiltä suklaakiintiö täynnä... ;) Olen seurannut blogia suht sännöllisesti, mut kun tää elämä on niin hullun kiireistä ja koneella käynti muutama sekunti rauhassa, niin ei muka ehdi alkaa kommentoimaan. Hengessä mukana!

Marikki Kuusi kirjoitti...

Jees, mahtavaa. Haluan osallistua arvontaan. Pipo on hieno ja suklaakin maistuisi :-).

Kesäkukka kirjoitti...

Hieno pipa ja tuota suklaata en ole aiemmin maistanutkaan, kelpaisi kyllä minullekin :)

Haluan siis mukaan arvontaan! :)

Heli kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle, kiva kun olet siellä jossain, tykkään blogistasi kovasti!

Ja arvontaan tietenkin tahdon osallistua myös..

Olivieno kirjoitti...

Vastavierailulle lähdin ja vau mikä tsäkä, pääsin heti vasta-arvonnalle!(Onkohan tuo edes mikään oikea sana..)

Pellon pientareella kirjoitti...

Hieno on pipo ja suklaakin maistuisi ;). Osallistun mielelläni. Ja onnea blogille.

Sari kirjoitti...

Mukana ;))

Kirsi kirjoitti...

Aivan ihana pipo, eli ehdottomasti mukana arvonnassa. Onnea yksivuotiaalle:)

Anonyymi kirjoitti...

Mukana myöskin!Tulee säännöllisesti käytyä lukemassa sun blogeja. Olet hyvä kirjoittaja ja paljon hyviä kuvia, niitä on kiva katsella.Mukavaa talven jatkoa!Kevättä kohti mennään :)
Tatja

pioni kirjoitti...

Mukana minäkin. Ja onnea yksivuotiaalle!

Kris kirjoitti...

Moi!
Halaun ehdottomasti olla mukana arvonnassa!
Ehdinko mukaan vielä?
hyvää viikonloppua sinulle :)