Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 3. joulukuuta 2009

On korvia, tassuja, pulleita massuja, häntiä vilisten


Eläintarha teettää melko paljon ylimääräistä työtä.. Eilen kävin kuskaamassa koululaisia, ja sillä välin Pikkukoira oli ilmeisesti hyvin tylsistynyt ja keksinyt itselleen ajanvietettä. Eteiseen tuotu 20 kg:n hiekoitusmurskesäkki oli raadeltu pikku silpuksi, murske levitetty iloisesti pitkin poikin.. No eipä siinä vielä kaikki, kissat olivat tulkinneet tilanteen siten, että heille on rakennettu uusi hiekkalaatikko. Eli siivottavana oli märkää, haisevaa mursketta eteisen täydeltä..

Kanalassa oli eilen ennätysmunapäivä, neljä uutta munaa. Ne ja muutaman edellisen päivän munat kököttivät kennossa keittiön apupöydällä - virhe! -, johon kissa hyppäsi mutustelemaan leivänmuruja. Kissa säikähti jotain, astui pari askelta taaksepäin, jolloin takakäpälät astuivat pöydänreunan ohi ja etukäpälillä piti ottaa tukea - munakennosta. Sitten lensi sekä kissa että munat lattialle.. Yksi muna säilyi ehjänä. Koirat auttoivat munasotkun siivoamisessa, mutta jäipä minullekin ihan tarpeeksi kaivettavaa lattialankkujen raoista.. Otin siihen kompostiastian vierelle siivouksen ajaksi, enkä vienyt heti takaisin paikoilleen - virhe! -, niinpä Pikkukoira hoksasi vielä levittää koko ämpärin sisällönkin lattialle. Söi tietysti kaiken herkkumuonan mitä törpöstä löysi, kuono oli ihan kahvinporoissa.. Tänä aamuna sitten ensi töikseen oksensi makuuhuoneen lattialle, sitten söi oksennuksena ja lähti innoissaan alakertaan odottamaan aamuruokaa.

Olisikohan nyt aika aloittaa ns. joulusiivous?


PS. Jokajouluinen lavastettu kuva lapsista ja elukoista ei tällä kertaa ollutkaan mikään helppo nakki. Kissat ja koirat ei mahdu samaan kuvaan, kissat vihoittelee toisilleenkin, koirat juoksee tiellä, lapset ei halua kuvaan, kissat karkailee tai vähintäänkin sylkee ja sähisee sekä raapii, koira kaataa kameranjalustan jne.. argh!

5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Huh, miten villiä menoa! Yhden laiskanpullean kissapojan kanssa pääseekin helpolla. Tsemppiä joulusiivoukseen, sitä taitaa tarvita yksi sun toinenkin emäntä!

Pellon pientareella kirjoitti...

Voi että tämä oli hauskasti kerrottu, sorry... ;). Onhan ollut tohina ja huonoja yhteensattumia. Parempaa onnea edespäin, kyllä se siitä :).

Heli kirjoitti...

Ihanaa ja kamalaa on elämä elukoiden kera!! Mutta päivääkään ei silti antaisi pois!!! Ainakin sattumuksia ja tapahtumia riittää. =D

Meillä ootellaan syntymän ihmettä täällä.. käynnissä on, mutta miten kauan kestää, sitä ei tiiä kukaan.. niin, siis koira synnyttää! =D

Tuula kirjoitti...

Sinulla ihastuttava koktaili täällä. Oikeata elämää. Laitoin itseni lukijalistalle, tulen uudelleenkin. Koirulit suosikkejani ^_^
T: Lukijasi nro 22

Vianna kirjoitti...

Kiitos teille ystävät! Kuten eräs ystäväni sanoi: Elämä olisi tylsää ilman itseaiheutettuja hankaluuksia, lapset mukaanlukien.. (Terveisiä M <3)