Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 7. joulukuuta 2009

Joulumaa on muutakin kuin tunturi ja lunta


Luulin olevani liikenteessä hyvissä ajoin.. Viime viikolla jouluostoksilla kaupoissa oli ihanan väljää, ei ruuhkasta tietoakaan. Perjantaina etsin netistä muutamaa puuttuvaa lahjaa, joista yksi löytyikin verkkokaupasta, varastossa monia kappaleita. Ajattelin ensin kuitenkin neuvotella Miehen kanssa aiheesta, joten jäi silloin vielä tilaamatta. Ja tänäänpä samainen verkkokauppa ilmoittaa ko. tuotteen toimitusajaksi 2-4 viikkoa!

Joulukortteja olen askarrellut ajat sitten. Viikonloppuna oli postitustalkoot, ja kas kummaa - neljä korttia puuttuu ihan kokonaan. Tarkoitus oli eilen ehtiä vääntelemään rautalangasta puuttuvat, mutta enpä ehtinyt kuin kaivaa rautalangat esille. Nyt voisin väännellä ne jos tietäisin mihin sen lankavyyhdin eilen käsistäni lykkäsin..

Olen myöskin käynyt läpi pitkin vuotta otetut tuhannet valokuvat, valikoinut niistä parhaimmat ajatuksena teettää kuvakirja joululahjaksi. Vihdoin sain viimeisetkin lavastetut joulukuvat mukaan, ja pääsin tekemään tilausta - jonka muuten täytyy olla perillä ylihuomenna jos kirjan mielii jouluksi saada. Mutta eipä toimikaan tilaus meidän koneelta juuri nyt.. Virhe komentosarjassa blaablaablaa..

Oikean valokuvaajan konfirmaatiossa ottamia kuvia tilasin onneksi ajoissa lisää. Niitäkin laitan joululahjoiksi. Mutta: miten laskinkin niin pieleen että joku sukulainen uhkaa jäädä ilman kuvaa.. Tänään soitin lisätilauksen lisätilauksen, ja sain kuulla että kuvien tekemisessä menee pari viikkoa.. No, jos ei jouluksi niin uudeksivuodeksi sitten..


...joulumaa on ihmismielen rauhan valtakunta

2 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Meillä vielä joulukorttipaja kesken. Osat on kyllä jo valmiina, kun sais vielä liimattua. Ja osa lahjoista vielä tekemättä...

Kesäkukka kirjoitti...

Apua, kuinkahan minun käy. Tänään on kyllä laitettava tilausta menemään...
Upea tuo huurre-kuva!