Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää, kuvin ja sanoin.

keskiviikko 12. elokuuta 2009

Pieni kalvapallelo

Eilen minusta tuli mummu :o), kun Neiti sai pienen karvavauvan. Illalla porukka kotiutui koiranhakumatkalta, ja ensimmäiseksi uudessa kodissa Pikkukoira pääsi tutustumaan Isokoiraan. Isokoira vähän ihmetteli pörröistä "siskontyttöä"..


Kotona oltiin babyproofattu alakerta ja pystytetty vähän aitoja, ettei pieni heti valtaa koko taloa. Sisätiloihinkin Pikkukoira tutustui hyvin tarkkaan. Ja löytyihän sieltä lattialta muutama murunen mutusteltavaksikin..


Ilta meni leikkiessä ja riehuessa. Yöllä sitten pitikin vähän itkeä oudossa paikassa, ja pitää ihmisiä hereillä. Aamulla Pikkukoira jaksoi hetken leikkiä, ja kömpi sitten sohvan alle päiväunille. Ihana nallukka..


Rodultaan Pikkukoira on keeshond. Pentu näyttää isommalta kuin onkaan noiden pörrökarvojen takia. On kissaa isompi, mutta kuitenkin kevyempi. Isokoira ei oikein vielä osaa leikkiä pienen kanssa, käyttäytyy hyvin rauhallisesti. Nytkö se sitten ihan yhtäkkiä aikuistui, jo neljän vuoden ikäisenä..? Kissat suhtautuu uuteen otukseen hyvin vaihtelevasti. Neitikissat kuikuilee kaapin päältä ja tekevät ohikävelyjä pennun nukkuessa. Noppunen sen sijaan on j ä r k y t t y n y t. Lymyää yläkerrassa, eikä tule edes syömään! Nyt on jotain tosissaan vikana. Jospa se siitä, ajan kanssa..

1 kommentti:

Pellon pientareella kirjoitti...

Vau, onnea uudelle perheenjäsenelle :). Kyllä ne muutkin karvakasat tuohon vielä tottuvat hyvinkin.