Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 31. elokuuta 2009

Lapsellista


Ihan pakko kertoa pari tapausta eiliseltä. Miehellä oli pesisottelu Iisalmessa, ja koko konkkaronkka halusi käydä kaupungissa, kun nyt vielä sunnuntaina kaupat oli auki. Nakattiin Mies kentälle ja lähdettiin Prismaan. Siellä Pienin olisi kovasti halunnut uutta peliä Wiille, mutta kun en suostunut, päätti salakuljettaa sen puseron sisällä ostoskärryyn. Yllättäen vartijasetä oli huomannut tapauksen, ja tuli pitämään puhuttelua.. Yleensä puuttuvat näpistyksiin vasta kassojen jälkeen, mutta nyt katsoi parhaaksi tarttua asiaan heti. Ja ihan hyvä niin, vaikka luulen kyllä että olisin kuitenkin hoksannut pelikotelon ennen kassoja ja laittanut ipanan palauttamaan sen. Toivottavasti opetus meni perille..

Kauppareissun jälkeen mentiin katsomaan isin peliä. Se tuntui jatkuvan aina vaan, joten lähdettiin lasten kanssa kuluttamaan aikaa viereiselle rannalle. Loppuvihellysten kuuluttua haettiin iskä ja huristeltiin kotiin. Sillä hetkellä kun käännyttiin kotipihaan, Vähän-Isompi alkaa hätäilemään että hän ei voi huomenna lähteä kouluun kun kengät jäi sinne rannalle.. Oli ottanut kengät pois kun tuli niin kuuma jaloille, eikä sitten käynyt mielessä että voisi ottaa ne mukaan kun oltiin lähdössä.. Eipä siinä auttanut kuin iskän lähteä lapsen kanssa takaisin sinne rannalle, neljänkymmenen kilometrin päähän etsimään kenkiä. Toinen kenkä löytyi järvestä ja toista ei ollenkaan, mutta onneksi kello oli vasta vähän vaille iltayhdeksän, joten ei kun sukkasillaan kenkäostoksille.

Ja tänä aamuna kaivoin pinseteillä Pienimmän korvasta pienenpienen Mastermind -matkapelin nappulan.. Mitähän tässä vielä ehtii tapahtua..

4 kommenttia:

Una Reinman kirjoitti...

Oijoi...

Elämä on yllätyksiä täynnä.

Rauhallista viikonalkua siulle. =)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on ihan pakko lainata "joltain sivulta" tällaista mietelmää:

Kun elämä ojentaa sitruunan, sano: "Ah, minä pidänkin sitruunoista. Mitä muuta teillä on tarjolla?"

:D
Hauskaa viikkoa!
<3 Pirjo

Vianna kirjoitti...

Kiitos Una! Näinhän se on..

Kiitos Pirjo! Hehhee, hyvin sanottu :oD

Ihanaa viikkoa teillekin!

Jossu kirjoitti...

Onpas teillä ollut vipinää ja vauhtia.
Rauhallista loppuviikkoa :)