Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 19. tammikuuta 2021

Kaunis harmaus

(Eli Taikamaailma vol 3)

Tämä viikko on menty jotenkin aika haipakkaa, en ole ehtinyt vielä edes ulkoilemaan. Onneksi huomenna on vapaapäivä - tosin lapsella on läjä tekemättömiä äikänläksyjä joihin pyysi apuja, että saas nähä. Viime viikon pakkaspäivät teki taas maailmasta niin kauniin! Sunnuntaina oli lauhempaa, aurinko pysytteli piilossa, mutta oi mikä pakkaskuura puissa! Kuljin pitkin metsiä ja rantaa, poikkesin poluilta monta kertaa kuvaamaan jotain ihmeellistä lumikidettä, ja ihmettelin eikö kukaan muu ihmettele näitä ihmeitä mitä silmien edessä on. Siitä päätellen siis, ettei kukaan muu ollut poikennut polulta yhtään askelta. Itehän rymysin rantapusikossakin ihan huolella, kaikki jäällä suihkivat sunnuntaihiihtelijät katteli epäilevästi että mikä paparazzi heitä vaanii. En vaan pääse yli tästä kaikesta kauneudesta, värien harmoniasta kun kaikki on kuorrutettu erisävyisillä harmailla. (Oikeestaan näyttää aika villapaidalta - joku kaunis siniharmaa pohja, yksityiskohdiksi harmaanvalkoista, harmaalla taitettua oljenkeltaista tai metsänvihreää, ja vielä ehkä kontrastiksi mummonmökin punaista. Että näin vakava tää mun neuloosi kuulkaa on..) Lovelovelove!

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Mä kans huokailen onnesta tän talvisen kauneuden keskellä! Just mietin, että ehkä kaunein väripaletti ikinä kaikki noi harmaan sävyt! Syksyn ruska on myös superkaunista aikaa, mutta nää talviset sävyt saa mut aina jotenki ihan sekoamaan onnesta. (Kevät ja kesä ei herätä ollenkaan tämmöisiä fiiliksiä.)

Mietin, että ehkä suomalaiset tykkää siksi kodeissaankin valkoisesta ja harmaasta, kun tää talvi sävyineen on niin meidän sieluun painunut...?

Kuulosti muuten aivan ihanalta tuo sun villapaitasuunnitelma! ❤

Heli kirjoitti...

Lisään vielä, että noi talviset valkoiset ja harmaat sävyt yhdistettynä sellaseen siniharmaaseen taivaaseen.. aah, ne vasta ihana yhdistelmä onkin! Ei siis kirkas, vaalea, aurinkoinen taivas, vaan semmoinen "noista pilvistä tulee kyllä kohta lisää lunta" -taivas... Siniharmaa on ehkä maailman kaunein väri! ❤

Anneli A kirjoitti...

On todella kauniita talvisia kuvia. Kuvasi ovat onnistuneita ja suorastaan lumoavia kaikkine harmaine sävyineen. Eli aina ei tarvitse olla auringonpaiste, jotta kuvasta tulisi onnistunut.

Vianna kirjoitti...

Kiitos!

Harmaa on kaunis - kaikki 50 harmaan sävyä - ja kaikki harmaalla taitetut värit myös. Villapaitakausi on selkeesti jäämässä taa kun villalankoja ei enää tahdo saada, kaupoissa on kesälangat ja kesävärit..