Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 14. heinäkuuta 2020

Kysely





Tiedän kyllä että tämän blogin yleisö on minipieni, mutta teen parhaillaan innolla suunnitelmia tulevalle ja tarvitsen mahdollisimman laajan pohjan, joten kysynpä teiltäkin:

Jos lähtisit jonnekin ohjatulle itsestähuolehtimisreissulle tai lomalle, niin
1. Minne lähtisit? Mahdollisimman lähelle? Kotimaahan? Ulkomaille? Vai etkö lähtisi minnekään? Vaikuttaisko ajankohta (vuodenaika/lomakausi jne) sun lähtemiseen?
2. Kauanko siellä olisit? Muutaman tunnin/puoli päivää? Yhden yön yli? Pidennetyn viikonlopun/useamman päivän? Kokonaisen viikon? Vieläkin kauemmin?
3. Mitä siellä tekisit? Olisit vaan? Söisit ja nukkuisit hyvin? Ulkoilisit, yksin vai ryhmässä? Osallistuisit ohjattuihin juttuihin esim. joogaan, vai minkälaiseen toimintaan? Kuuntelisit hyvinvointiluentoja? Opettelisit jonkin uuden esim. kädentaidon? Kävisit hemmoteluhoidoissa? Jotain ihan muuta, mitä? Mitä et ainakaan haluaisi tehdä?
4. Muuta tärkeää? Oisko sun mielessä muita tärkeitä juttuja aiheeseen liittyen? Kerro!

Suurkiitos, jos viitsit hetken käyttää aikaa vastaamiseen!
Voit vastata myös sähköpostilla: hirvirpi (ät) hotmail.com

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Heippa! Mielelläni vastaan, jos siitä on jotain apua sinulle! ♥

1. Kotimaahan mieluiten. En usko, että ulkomaille asti koskaan lähtisin mihinkään kuvaamaasi ohjattuun reissuun jo ihan rahankin vuoksi. Vuodenajalla ei välttämättä väliä, toisaalta ehkä mieluiten talviaikaan, koska silloin varmaan eniten kaipaisi jotakin mukavaa sitä pimeyttä ja harmautta piristämään.

2. Viikonloppu voisi olla hyvä aika, joko pe-su tai la-su. Sellainen olisi ehkä helpoin ajatella järjestettäväksi omassa elämässä, ja se olisi sekä tarpeeksi lyhyt että tarpeeksi pitkä aika pieneen irtiottoon.

3. Olisi tietenkin kiva päästä valmiiseen pöytään. Toisaalta kyllä mulle kelpaisi myös vaikka ohjattu kokkaaminenkin yhdessä kivan porukan kanssa. Voisi olla vaikka kaikkea mainitsemaasi, ohjatuista liikuntatunneista yhteisulkoiluihin. Kuuntelisin mielelläni myös hyvinvointiluentoja ja hemmotteluhoidotkin kävisivät aivan varmasti, ne olisi ihan mielettömän ihanaa luksusta! Myös kädentaidot olisi kivaa tekemistä. Saunominen ja nuotiolla istumminen myös. Ja sitten hyvät unet kaiken touhun päälle. Jos EN jotain haluaisi tehdä, niin kenties ainakaan mitään yksin olemista tai hiljaisuuden retriittejä. Olen sellaisessa kerran ollut (uskonnollinen juttu), enkä vaan kestä, kun pitäisi olla sivistyneesti hissukseen ja itsekseen. Mä haluaisin mieluummin jutella, pulista, nauraa ja höpötellä kivassa seurassa!

4. Hmm... mukava miljöö ja samanhenkiset, samoista asioista kiinnostuneet ihmiset varmaan kuuluisi hyvään kokemukseen. Hyvä ruoka ja siistit huoneet. Mä jostain syystä näen mielessäni muhkean pedin myöskin!

---

Mitäs sinulla on kenties mielessä tämän kyselyn tiimoilta? Jään kiinnostuksella odottelemaan... ♥

Helmi Nainen kirjoitti...

1. Vaikka rakastankin Kreikkaa ja toki muutakin ulkomaamatkailua, niin tällaiselle lomalle lähtisin ihan kotimaahan. Jää pois kaikki se "matkaväsytys" ja isompi järjetely muiltakin osin. Kotimaassa on hurjsti ihania pikkupaikkoja, joista ei edes tiedä. Paikan valitsisin sen mukaan, minkälainen lomasta muuten on muodostumassa/kiinnostuksen kohteet.
2.Irtiottona arjesta ajattelisin viikonloppua tai kolmipäiväistä versiota moisesta.
3. Itselleni valmis ruoka olisi luksusta. Jotenkin se ainainen ruuanlaitto arjessa rassaa. Ja hih, muiden tekemä on muka aina parempaa ja hienompaa ;)
Toki hoidot ja hyvinvointiluennot olisi kiinnostavia ja ihania. Toisaalta tykkään kovasti tehdä käsilläni, joten joku kädentaidollinen ehkäpä uuden taidon opettelu olisi kivaa. Tällaiseen ehkä ottaisin mieluusti jonkun kaverin mukaan, jotta saisi yhdessä opetella ja kikatella :) Välttämättä en tutustu helposti, jos kaikki ovat vieraita. Joskus tutustun, joskus en, riippuu myös niistä muista.
Myös joku vaellus/retkeilyjuttu olisi mun kiinnostuksen aiheena, lyhyempinä versioinat, eli alle 10km tai jotain. Ehkä näihin kevät-kesä-syksy olisi otollisinta aikaa.
Joskus oon miettinyt, miten osaisin olla vaikkapa jossakin hiljaisuusretriitissä. Tuntuu äkkiä ajateltuna vaikealta ja ei-minulta, mutta....oppisinko jotain, kokisinko valaistuksen, osaisinko. Oikeastaan olisi mielenkiintoista kokeilla. Tiedän kuitenkin, että sisäinen suorittajani ja vouhottajani olisi moista ehkä vailla. Rakastaisin varmasti myös sitä, että on matkakamppeet ja aika ja lähtisin vaan, minne nenä näyttää. Tämän tekisin mieluiten mieheni kanssa.
4. Ihan ristiriidassa mulla keskenään asiat. Rakastan hotellien pehmeitä sänkyjä, mutta telttailun "extremekin" kiinnostaa. Hemmottelu ja lököily kiinnostaa, toisaalta myös karummat olosuhteet ja itsensä ylittäminen. Kaikki musiikki, keikat jne kiinnostaa ja ihastuttaa myös. Toki näinä aikoina moiset on poissuljettu.
Pitäis siis vissiin ensimmäisenä päättää, millainen irtiotto se olisi ja edetä sitten asia kerrallaan.

Olipas näitä hauska miettiä. Mäkin haluun!! Heh, niin on laveaa, että mitään apua sulle ei näistä varmaan ollut.

Vianna kirjoitti...

Sori, unohtunut vastata! Kiitos miljoonasti näistä! Jokainen ajatus on tärkeä! Sain uusia tiedonmuruja, joiden pohjalta on hyvä lähteä ideoimaan..

Huikeutta tulossa piakkoin, stay tuned!!