Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

sunnuntai 2. helmikuuta 2020

02022020 - mietteitä





Parikin mun kaveria viettää tänään 18-vuotishääpäiväänsä, onnea sinne! Talvi tuli, Helsingin reissusta palauduttu, työviikko takana (ja uusi edessä), piiitkänpitkä tammikuu on taputeltu ja elämä soljuu taas tutussa uomassaan. Laitoin uudet opit heti käytäntöön, pidin parille kaverille eilen ihanan rentouttavan joogahoitotunnin mun olohuoneessa. Molemmat aikoivat tulla uudestaankin, huippua! Päässä on alkanut pienesti pyörimään yritysajatukset. Voiskohan sitä työllistää itsensä edes osittain joogalla ja erilaisilla hoidoilla.. Luulis ainakin että nykymaailmassa ihmisten yhä enemmän tarvis pitää huolta itsestään, ja jos mulla on osaaminen ja voisin tehdä ison osan hommista kotona ilman erillisiä tilavuokria, niin toisaalta mikspä ei. Jotain on joka tapauksessa keksittävä kun kansalaisopiston kausi päättyy huhtikuussa ja alkaa viiden kuukauden kesäloma - tai eihän syksystä ole vielä tietoa pääsenkö edes jatkamaan siellä..

3 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Aina voi kokeilla,. Saisiko yrityksen aloitukseen starttirahaa? Itse olen niin juntti, että kaikenlaiset itsensä hoitamiset jää 7 vkon välein kampaajalla käyntiin. Kotona sitten värjään yleensä jo samana iltana kulmakarvat! Siinä sitten. En koskaan käynyt missään ryhmäliikunnassa, hierojalla, kuntosalilla tms. En mä kyllä harrasta kulttuuriakaan, että tuo henkinen puolikin jää hoitamatta.

Heli kirjoitti...

Ihmeessä laita yritys, kun sulla on siihen edellytykset! Toi on minusta ihan loistava juttu; itse alkaisin varmasti yrittäjäksi, jos yhtään keksisin, mitä todella osaisin ja voisin tehdä. Starttirahan turvin pääsee alkuun, joten ei muuta kun ajatusta kehittelemään eteenpäin! Tsemppiä!!

Vianna kirjoitti...

Kiitos tsempistä! Täytyy selvitellä tuo starttiraha-asia, voisinko saada sitä kun mullahan on ollut yritys jo ennenkin, tosin siihen en ole saanut mitään rahoituksia. Toisaalta varmaan olis helppoo käynnistää yritystoiminta kun on jo y-tunnus valmiina. Kattellaan, se ois kyllä yks vaihtoehto..