Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

maanantai 21. lokakuuta 2019

Syysloman kohokohtia





* Sain sekä palautettua viimeiset koulutehtävät että viestit siitä, että molemmat meni läpi!! Paljon niiden kanssa turasinkin aikaa ja vielä enemmän hermoja, mutta nyt on kaikki tehtävät tehtynä ja joogaopekoulutus siis enää loppukoetta vaille suoritettuna.

* Runsain mitoin omaa aikaa - niinku sitä muutenkaan niin kovin vähän olis, mutta oli ihan erilainen fiilis kun ei ollenkaan tarvinnut kytätä kelloa että millon pitää lähtä ajelemaan jonnekin syrjäkylälle. Tein jopa pitkästä aikaa palapelin, sekä käytiin "koko perheen" kanssa kattomassa paikallisen harrastajateatterin Peter Pan-musikaali. Vähän akkuja latailtu siis.

*  Muutto. Viikonloppu vierähti vielä talo- ja kissavahtina, mutta sunnuntaina ennen tanssituntia pakkasin petivaatteet (sekä ison kasan muutakin tavaraa) autoon ja ajelin omaan kotiin, omaan uuteen elämään. Ja siltikin on vielä juttuja mitä tarvii hankkia jostain: työpöydän jalat, se pyykkikone, olohuoneeseen matto, leipäkori, ja varmaan paljon muutakin ns. välttämätöntä.

Ei kommentteja: