Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 3. helmikuuta 2017

Siitä se ajatus lähti..


Sori, nyt on tiedossa lomakuvia vaikka kuinka moneen postaukseen.. Vaikka mukavahan se on kattella välillä vähän värikkäämpiä maisemia :o)



Pimein talvi oli lähestymässä kovaa vauhtia, ja koska syksyllä mun kaikki matkasuunnitelmat meni ihan mönkään, olin jo salaa haaveillut pikku reissusta. Kerran istuttiin vastikään täysi-ikäistyneen lapseni kanssa pikaruokalassa, ja ajattelin ääneen että oispa kiva lähtä johonkin, kun ois vaan joku jonka kanssa mennä, yksin matkailu ei jotenkin nappaa just nyt. Lapsi siihen sanoi, että hän voi lähteä!



Mietittiin minne mentäis, lapsi halusi vuorille, mulle nyt on melkeinpä sama mikä maa ja mikä valuutta, kunhan saa olla luonnossa ja ulkona ilman että pitää pakata kaikki vaatteet päälle, eli lämpöä pitää olla riittävästi muttei liikaa, ja tietysti valoa ja värejä! Jotenkin mua kiehtoo edelleen se Kroatia, mutta ois ollu tosi hankala mennä sinne näin paljon sesongin ulkopuolella. Muistaakseni ei ollut edes suoria lentoja, joten ei sinne tällä kertaa.



Hetki meni selatessa nettiä, sitten eksyin myöskin valmismatkajärjestäjien sivuille ja sieltähän se löytyi. Helppo reissu, kaikki samassa paketissa, ajankohtia ja hotellejakin oli vielä mistä valita. Otin mahdollisimman aikaisen lähdön, ja hotelliksi halvin vaihtoehto (se kun sisälsi myös aamupalan sekä lämmitetyn uima-altaan vapaan käytön :o), oli aivan riittävän mainio meidän tarpeisiin, mitä nyt ne 138 porrasta kadulta etuovelle meinas välillä viedä mehut..



Madeiralla olen käynyt kerran ennenkin, noin 15 vuotta sitten, ja silloin jotenkin ei tuntunut siltä että uudestaan olisi päästävä. Maailmassa on niin paljon nähtävää, että miksi sitä aina menisi samoihin paikkoihin. Mutta tällä kertaa näin kyllä paljon sellaista mitä en eka kerralla, ja nyt tuntuu siltä että voisin mennä uudestaan vaikka heti. Pitääkin alkaa selailemaan näitä sivuja, jospa vaikka lähtisin banaanifarmille hetkeksi hommiin :o)

2 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Ihana Madeira! Vehreä, vihreä, kukkaisa paikka. Puutarhaharrastajan unelmakohde. - Mukavaa viikonloppua!

Vianna kirjoitti...

Nimenomaan!