Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

perjantai 19. joulukuuta 2014

Samaan aikaan makkarissa


Kun nyt on tämä remppavaihde päällä, niin on tässä samaan syssyyn tullut maalattua makkarissakin. Lattia kolmessa osassa niin ettei huonekaluja tarvinnut viedä huoneesta pois, ikkunaseinän puolipaneelit, sekä kaikenlaiset listat. Näyttää tuo yksi lattialista jonnekin hävinneen aikojen saatossa, kyseinen seinä on maalattu noin viis vuotta sitten.. Vielä on mietinnässä maalaisinko myös nuo katonrajaa kiertävät laudat valkoisiksi. On vain aika korkeella harja tuossa huoneessa.



Ja ikkunaakin aion vielä hieman valkaista, en ehkä just nyt mutta joskus. Munsta on tosi kivat nuo muotoillut ikkunanpäällislaudat, nyt ne jopa erottuu seinästä kun ovat valkoiset. Toisen päätyseinän paneelit on vielä naturellikuosissa (tuo mun lempitaulu sopii siihenkin ihan hyvin), enkä niitä maalaakaan, sillä..



..tänään saapui odotettu postipaketti! Tarkoitus olisi peittää paneelit jollain levyllä, joka sitten tapetoidaan. Tapetti on melkein heräteostos, haaveilin aiemmin siitä tumm(emm)ansinisestä samanlaisesta kuosista, ja ehdin jo unohtaa asian pitkäksi aikaa. Joku aika sitten löysin (useammankin) verkkokaupan mistä noita Pipstudion tapetteja saa, ja aikani plarailin värejä että mikähän ois paras. (Mies oli sitä mieltä että limenvihreä, vaikkei edes suostunut katsomaan mitä vaihtoehtoja ois ollut.) Jotenkin päädyin khakiin, ja mua alkoi jo hirvittämään että se oli virhe, jos se onkin taas ihan samanvärinen kuin hirsi.. Mutta ei se ollutkaan! Väri on tosi hyvä, kylmänsävyinen mutta kuitenkin sopivasti lämmin, ja siitä löytyy valkoista mätsäämään maalattuihin paneeleihin, sekä sinistä joka sopii lattian kanssa. En melkein malta odottaa milloin tämä pääsee seinälle!

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Herkullinen tapetti!

Vianna kirjoitti...

Niin onkin!