Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 2. joulukuuta 2014

Krrräyh!!Yläkertaan on suunnitteilla vessa. Tilaa on tarkoitukseen lähes kymmenen neliötä, joten sinne mahtuu muutakin kuin pytty ja käsienpesuallas. Varsinaisesti toista suihkua me ei tarvita, mutta amme ois kyllä ihana.. Mittailtiin ja mallailtiin ja eksyttiin tassuammesivustoille, ja siitä se ajatus sitten lähti.. Pitkällisten mietintöjen jälkeen valittiin söpö ja siro amme, jolla on kuitenkin kunnon tassut. Hinta oli ihan hyvässä halvennuksessa vaikkei mikään halpa silti ollutkaan, halvemmallakin olisi tassuammeen saanut, mutta kun me ihan välttämättä haluttiin valumarmoriamme, niin tämä oli sitten halvin niistä. Tänään tämä jalo kissaeläin viimein asteli ovesta sisään, ja sai väliaikaisen paikan mistäpä muualtakaan kuin kylppäristä. Viime viikolla jouduttiin lähettämään munuaisten vajaatoiminnasta kärsinyt seniorikisumme viimeiselle matkalleen, joten ehkä tämä nyt jollain lailla paikkaa kissavajausta.

Olisin niin mielelläni ottanut tämän mustan ammeen valkoisilla tassuilla (kuva lainattu Westerbergsin tai Netraudan sivulta tai jostain, enää en näköjään löydä tarkkaa paikkaa), ellei se olisi maksanut tuplasti tavismalliin verrattuna. Ihan niin kovasti en kuitenkaan ole valmis maksamaan pelkästä väristä. Nyt on yläkerran vessaremppa siis virallisesti polkaistu käyntiin, jäädäänpä odottelemaan milloin amme pääsee oikealle paikalleen. Ja lupaan, että sitten sen ympäristö näyttää hiukka eriltä kuin tällä hetkellä.

2 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ihania on molemmat ammeet! Amme olis kyllä aivan mahtava asia... Me ollaan joskus mietitty, josko siirrettäis kylppäristä pesukone ja pyykkikaapit pois ja laitettais tilalle amme, mutta saa nähä toteutuuko koskaan. Ehkä ei, kun en tiiä mihin ne pyykkihommat siirtäis... =)

Ja osanotto kisun johdosta!! On aina ihan hirmu iso suru kun eläimestä joutuu luopumaan. (Mä itkin tänään Downton Abbeyn lopuksi jopa Isiksen kohtaloa... miten käy sit kun omat koirat saapuu matkansa päähän, en kestä...)

Vianna kirjoitti...

Kiitos! Meilläkin toinen koira on jo ihan vanhus, ja sillä alkaa olla kaikenlaista kremppaa.

Just ja just saatiin amme mahdutetuksi kylppäriin, vie noin puolet lattiapinta-alasta. Tuli kommenttia että suihkussa on vähän ahdasta käydä.. No, jospa yläkerrassa olis sitten vähän väljemmät tilat, ja jospa joskus saadaan amme sinne vietyä :o)