Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

torstai 11. joulukuuta 2014

Aherrusta koko viikko

Maanantaina yks päätti haluta huoneestaan ylimääräisen kirjahyllyn pois. Niinpä siirrettiin kaks metriä lundiaa toisaalle, ja kamat kans. Oikeestaan hylly kapeni metriin, kun ei vaan mihinkään mahtunut kahta. Tavaroista puolet pois, loput mahtu hyllyihin hyvin ja tilaa vielä jäikin. Lähti kasoittain roskaa, kierrätystä ja kirpparia, lajittelemisessa se kovin homma olikin.


Tiistaina saapui toisen muuttokuorma. Oikeemmin kaks kuormaa, kuomukärryllisiä. Itse neitihän on muuttanut takas kotiin yli vuosi sitten, mutta tavarat on olleet edelleen entisessä kodissa. Nyt se pitää tyhjentää, ja kaikille huonekaluille löytää tila, kääk! Sohva ja leveä sänky menivät neitin omaan käyttöön, pari kirjahyllyä myös, työpöytä pikkuveljelle, vielä ois ainakin ruokapöytä plus tuolit sekä peilipiironki kotiinkuljettamista ja paikkaa vailla. Ja tavaroiden penkomista ja poisheittämistä riittää neitilläkin.


Keskiviikkona kolmas keksi haluta isosiskon tietokoneen. Huone uuteen uskoon: sänky tohon nurkkaan, kaapit tänne, työpöytä hassusti keskelle huonetta. Vielä pitäis keksiä minne sijoitetaan rumpusetti, sitä kun ei kukaan oikeesti taida tarvita.


Tänään raivattiin kolmeen pekkaan alakertaa. Kolmen tunnin aherruksen jälkeen olohuone on jotakuinkin siisti. Mitä nyt yks kirjahylly jumittaa keskellä huonetta, ja kaikki kaapinpäälliset on roinaa pullollaan. Miettimättä on sekin minne laitetaan kaikki mehiläiskamat. Keittiössä päästiin puoleen väliin. Nurkan takana vaanii kaaos. Jos sitä vielä yrittäisi tänään vähän kesyttää, ja onpahan tässä vielä maalaushommiakin pikkusen jäljellä..

2 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Kun inspis iskee, saa uskomattoman paljon aikaan:)

Vianna kirjoitti...

Inspis on ollutkin niin pitkään kadoksissa, joten sietää saadakin paljon aikaan :o)