Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

lauantai 8. marraskuuta 2014

Remppauutisia


Eipä se nopsa lisäkeittiö/pukuhuoneremppa sitten ollutkaan niin suoraviivainen kuin aluksi luultiin.. No, sitä jatketaan pikkuhiljaa kuten kaikkia muitakin remppoja, ja samalla kun etitään lattialaattoja siihen tilaan, etitään siinä sivussa myös tassuammetta ja hanoja ja allasta ja sensellasta, mutta siitä projektista enemmän myöhemmin. Nimittäin on tässä vielä muitakin pikkurojekteja kesken, kuten portaikon maalaus/levytys, koko talon lattioiden maalaus, sekä leivinuunin valkaisupinnoitus. Mutta kyllä ne kaikki joskus valmistuu, pikkuhiljaa, kuten meillä on tapana :o)


Tässä talven aikana ois tarkoitus vihdoin päästä vanhan päärakennuksenkin kimppuun. Purkulupahan sille on aikaa sitten haettu ja saatu, eikä se ole ikuisuuksia voimassa. Yks sukulaismies on tulossa purkuavuksi, kunhan ensin saadaan tönö tyhjennettyä, mikä näkyykin olevan melko ylitsepääsemätön urakka. Kun pitäis keksiä mihin kaikki ne tavarat sieltä sisältä viedään.. Argh, tää on just tätä yhtä ja samaa joka paikan kans..


Ja jottei nyt ihan tekeminen kesken loppuisi, niin navetassa se vasta piileekin yks vähän isomman luokan projekti. Kun nyt kuitenkin tultiin siihen tulokseen ettei mitään uusia verstasrakennuksia aleta rakentelemaan, vaan navetasta tulee puusepänverstas. Ja sekin homma pitää tietysti aloittaa - ylläripylläri - tilojen tyhjennyksellä.. (Ja oishan tuolla sitten vielä tuo muutama talvi sitten romahtanut riihen lisäsiipi joka odotta tyhjennystä ja purkua, plus parin aitan siirtohommelit. Kun me ei kesäisin ehditä mitään näitä hommia tekemään, niin ne on sitten pakko saada tehtyä talvisaikaan..)

Ei kommentteja: