Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

tiistai 18. marraskuuta 2014

Nysse meni

 


Se Tampere-viikonloppu nääs. Enhän minä yhtään etukäteen hoksannu että meidän reissun kanssa yhtä aikaa on ne kädentaitomessut, joten joka ikinen majoituspaikka oli ollut jo hyvän aikaa tupaten täynnä siihen mennessä kun minä vasta heräilin asialle. Onnistuttiin kuitenkin saamaan ihan mukava mutta törkeen kallis hotellihuone pienen automatkan päästä keskustasta. Oltiin Neitin kanssa kahdestaan kursseillemassa keskellä kaupunkia, ja parkkimaksuihinkin upposi kahdelta päivältä ihan tarpeeksi euroja.. No joskus sitten uusiksi silleen, että majoitus on hyvissä ajoin varattu ja viikonlopun aikana ehtii nähdä muutakin kuin keskustan pikaruokalat..

(Nämä kuvat koska odotan saapuvaksi lunta, auringonpilkahdusta tai joulumieltä.)

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Ai miten ihanat kuvat! ♥ Joulumieli on tosissaan aika vaikee löytää ilman lunta, olen sitä mieltä.

Ihan asiasta viidenteen: olet ollu mielessäni... kävin nimittäin viikonloppuna astangajoogan alkeiskurssin. Muistan vaan, että olet puhunut joskus joogasta... että nyt minäkin sitten oon siihen ainakin pikkuisen hurahtanu. Hirveen vaikeeta se on, enkä oikein osaa keskittyä siihen vielä, päässä pyörii koko ajan miljoona asiaa ja ne liikkeet on vielä nii-iin vaikeita... Mutta kukaties, vaikka joskus jossain retriitissä kohdattais... =)

Tillariina kirjoitti...

Meillä käy usein samoin, että herätään ihan turhan myöhään asioihin. Ns. junasta on jääty monituisia kertoja. Lapsille varsinkin pettymys kun on jouduttu perumaan jotain kivaa...No, nykyisin aikuisia tietty, että duunaavat ihan itte omat menonsa. Todellakin aurinkoa ihan vähän pliis! Niin jaksais taas pimeyttä, vaikka kuukauden putkeen! :)

Hannah kirjoitti...

Niin se aikaa kulkee. Tuntunut suorastaan juoksevan viime viikot. Meillä lähestyy siipan kanssa lomaviikonloppu Tampereella, tuo kaivattua vaihtelua, odotan jo kovasti:)

Lempeää viikonloppua!

Vianna kirjoitti...

Kun aika juoksee, niin eikös se tarkoita että on mukavaa :o)

Mitenkäshän me Matti Myöhäset voitais tapojamme parantaa, tai onko siihen edes tarvis, enpä tiedä.

Heli: Aletaanpas jo heti suunnittelemaan jonnekin retriitille lähtöä :o) Astangaa en olekaan vielä kokeillut, se lienee hankalampaa ja "liikunnallisempaa" ku nää mun tavisjoogailut.. Kiva jos oot saanu inspiraatiota :o)