Matkailua, joogaa, mansikoita, enkeleitä, luomua. Hetkiä, ajatuksia ja elämää.

keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Raivoisa raivausmieli

Lainasin pari loistokirjaa: Kaaoksen kesyttäjän ja Paikat kuntoon feng shuin avullan. Toinen piti tilata kaupungista asti kun oman kirjaston kappale oli mystisesti hävinnyt, toinen löytyi naapurikylän kirjastosta. Lukea ahmaisin ne melkein yhdeltä istumalta (tuo paikat kuntoon.. olikin ennestään jo tuttu), ja seurauksia alkoi heti näkyä. Kuusi säkillistä tavaraa lahjoituksena kirppikselle. Tahraisia ja reikäisiä ja ihan hyviäkin vaatteita menkkahaukan kierrätyslaariin. Monta kassillista lehtiä ja kirjoja kirjaston kirppishyllyyn. Pukuhuoneesta kaappi pihalle, samoin paljon ihan rehellistä roinaa. (Kaapin tilalle laitettiin meidän vanha jääkaappi kakkosjääkaapiksi, nyt mahtuu mehut ja hillotkin.) Vuorellinen vanhoja koneita odottaa pääsyä sähkö- ja elektroniikkaromunkeräykseen, on vaan niin pitkä matka viedä niitä, kuten kaikkia muitakin. Huoh, ja silti tämä on vain jäävuoren huippu. Vielä monta raivoisaa raivauskohtausta saa tulla ennenkuin kaikki tarpeeton on jossain muualla kuin täyttämässä meidän nurkkia. Ei mitään joulusiivousstressinpoikasta, ihan muuten vaan raivaan ja raivoon. Luen opukset ehkä uudelleen tässä pian, että saan lisää virtaa megaprojektiini. Oispa mulla edes yksi pikkuapulainen..

Ja samaan aikaan kannan kaupoista lisää kamaa tilalle, vaatteita, kirjoja, jotain pientä mukavaa. Plääh.. Vaikka itse en juurikaan yhtään lahjaa aio hankkia, leikin tonttua toisten puolesta. Yritän miettiä vain järkevää ja tarpeellista, jotain joka ei ensi jouluun mennessä ole muuttunut rojuksi, ja vain ihan vähäisissä määrin. Mun mielestä ihan paras lahja on raha, sen voi saaja käyttää kuten parhaaksi näkee, eikä takuulla jää nurkkiin jaloissa pyörimään. Niitä parhaita lahjoja odotellessa..

4 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta! Mä just eilen vilkaisin kaappia raivatessani feng shui -kirjaani ja ton toisen kirjankin oon lukenu vastikään. Ja raivausta harrastan täällä parhaillaan... ihanaa hommaa! Vielä kun saan kaiken tän raivatun jonnekin vietyä pois... Meilläkin muuten lähtee yksi kaappi veks muun roinan mukana. =) Ihan samat puuhat täällä siis!

Ja totta puhut, raha on hyvä lahja. Sillä saa ostettua sitä mitä tarvii, vaikka se sit olis vaan kahvilasta kahvia... mutta eipä kasaannu nurkkiin, todellakaan!!

Heli kirjoitti...

Itse asiassa taidankin nyt heti taas jatkaa hommaa.. tää päivä on mennyt vähän muissa mietteissä, mutta sain tästä sun tekstistä taas lisävirtaa, kiitos!!

pioni kirjoitti...

Tuollaista draivia odotellessa...
Pikkuhiljaa on meidänkin huusholliin kertynyt niin paljon kaikenlaista tavaraa, että jos jotain tuo sisälle, jotain täytyy kantaa ulos.

Vianna kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta! Mulla kaikkein suurimpana ongelmana on tavaroiden jonnekin vieminen. Raivaan ja lajittelen ja pakkaan kyllä niitä ihan urakalla, mutta sitte kaikki nyssäkät jää nurkkiin pyörimään, kun meiltä on niin pitkä matka ihan joka paikkaan.. Meinaa jo vähän meno hyytyä ku tuota homaa ois niiiin hirveesti, mut jospa se tästä pikkuhiljaa etenis. Ja voi jospa olis joku huone tai varasto johon kaikki ukon tavarat vois kärrätä..